Bouwingenieur lonen in België

Als Bouwingenieur mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 47.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Bouwingenieur ligt tussen 40.700 € en 57.800 €. Voor een job als Bouwingenieur zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 47 vacatures terugvinden voor het beroep van Bouwingenieur in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
47.100
40.700
Gemiddelde
57.800

Vacatures in Bouwingenieur

Coördinator Infrastructuur

Gemeente Zwijndrecht
 • Zwijndrecht
Gemeente Zwijndrecht * Zwijndrecht * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Gemeente en OCMW Zwijndrecht organiseren een selectie voor: Coördinator infrastructuur.

Werfleider bouwsector

LMH
 • Lummen
Als werfleider ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en organiseren van verschillende projecten in de bouwsector.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Bouwmaterialen L. Van den Broeck
 • Lier
Bouwmaterialen L. Van den Broeck * Lier * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie * Afdeling: DAK - ISOLATIE - GEVEL - Functie * Telefonische informatie en advies verstrekken aan professionele klanten.

Bouwkundig tekenaar

Verpoucke
 • Lier
Op zoek een bedrijf dat werkt met “state of the art” tekenprogramma's in de bouwsector en waar je een degelijke opleiding krijgt?

Projectleider Bouw

Brunel Belgium NV
 • Antwerpen
Relevante kennis over bouwtechnieken, planningsmethoden, financiën, kwaliteit en veiligheid

PROJECTMANAGER (AAN DE KANT VAN DE BOUWHEER)

HAYS
 • Gent
Voor de functie van projectmanager zijn we op zoek een enthousiast persoon met een diploma als Burgerlijk ingenieur Architect, Architect, Bouwkundig ingenieur of gelijkwaardig door ervaring.

Facility Coördinator

Fluvius
 • Mechelen
Fluvius * Mechelen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Fluvius System Operator CVBA - Jouw verantwoordelijkheden - Als Facility Coördinator maak je deel uit van de afdeling Facilitair Beheer.

Ervaren calculator

Antwerpse Bouwwerken
 • Borgerhout
AB is een klasse 8 bouwonderneming dat met 200 medewerkers actief is in burgerlijke bouwkunde, gebouwen en in de industrie. * Bovendien stel je ook een realistische bouwplanning op

Field Engineer Retail Zuidoosten van Belgïe (M/V/X)

TOTAL
 • Limbourg, Liège
Ingenieur (specialisatie bouwkunde/elektromechanica)

Omgevingsambtenaar Ruimtelijke Ordening

Stad Oudenaarde
 • Oudenaarde
Als omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening bouw je mee aan de ruimtelijke toekomst van de stad. * Je zet mee het stedenbouwkundig beleid uit en tilt bouwprojecten een hoger niveau.
 • 1-10 Van 47

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.