Beveiliger lonen in Antwerpen

Als Beveiliger mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 52.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Beveiliger ligt tussen 46.400 € en 64.500 €. Voor een job als Beveiliger zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Hemiksem. Op StepStone.be kan je momenteel 13 vacatures terugvinden voor het beroep van Beveiliger in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
52.600
46.400
Gemiddelde
64.500

Vacatures in Beveiliger in Antwerpen

Bewakingsagent

Facilicom Services Groep België
 • Hemiksem
Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen.

Key Account Manager Security Solutions

Sales Talents
 • Benelux
Sales Talents * Benelux * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Onze partner is een technologische internationale leider op vlak van cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen met miljoenen tevreden kanten.

Technisch Account Manager (Security Solutions)

Sales Talents
 • Vlaanderen
Sales Talents * Vlaanderen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Sales Talents kijkt uit een ervaren Technisch Account Manager voor één van onze partners.

Account Manager (West-Vlaanderen)

HeadCount
 • Roeselare
Accountmanager West-vlaanderen - HeadCount * Roeselare * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Niet blind voor je toekomst!

Sales Manager

TranzCom
 • Vlaanderen
TranzCom is marktleider in België op het vlak van radionetwerkinfrastructuur en radioterminals en om haar klanten te helpen de voordelen van nieuwe technologieën te ontdekken, zijn ze op zoek een m/v/x Sales Manager ...

Store Manager

Sales Talents
 • Brussel
Voor een nieuw en uniek winkelconcept in België kijkt Sales Talents discreet uit een Commerciële Store Manager.

Gedreven Account Manager met een hart voor het milieu

Talentfinder
 • regio Oost- en West-Vlaanderen
Voor de verdere uitbouw van hun sterk groeiende commerciële activiteiten zijn zij op zoek een gedreven en ambitieuze Accountmanager voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. Talentfinder * regio Oost- en West-Vlaanderen

Sales Manager piping systems - Merelbeke

Actemium
 • Merelbeke
Als Sales manager bij Actemium Piping Systems ga je op zoek sales opportuniteiten, werk je gericht commerciële acties uit en bouw je mee aan de industriële omgeving van morgen. Actemium * Merelbeke * Vast contract, onbepaalde tijd

Sales Manager Vlaanderen

HUDSON
 • Kallo
Je hebt een hogere opleiding genoten en kan terugvallen op minimaal 5 jaar ervaring als Sales Manager , idealiter binnen de bouwsector of bouwmaterialenhandel.

Account Manager Industrial Services

Sales Talents
 • Sint-Niklaas
Samen met hen zijn we DRINGEND op zoek nieuw Sales Talent( M/V/X) met een technische-commerciële background en voor de regio België en Noord-Frankrijk.
 • 1-10 Van 13
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.