Beroepschauffeur/euse lonen in België

Als Beroepschauffeur/euse mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.700 €. Het gemiddelde loonbereik als Beroepschauffeur/euse ligt tussen 31.500 € en 46.600 €. Voor een job als Beroepschauffeur/euse zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Charleroi, Sint-Niklaas. Op StepStone.be kan je momenteel 10 vacatures terugvinden voor het beroep van Beroepschauffeur/euse in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.700
31.500
Gemiddelde
46.600

Vacatures in Beroepschauffeur/euse

Chauffeur permis B parfaitement bilingue

Synergie Belgium nv
  • Namur, Charleroi, Bruxelles
Notre client spécialisé dans le secteur médical nous sommes à la recherche d'un chauffeur livreur permis B parfaitement bilingue Français et Néerlandais.

Chauffeur - Meubelmonteerder

Krea – Colifac
  • Sint-Niklaas
Je zal deel uitmaken van ons gemotiveerd team chauffeurs en magazijniers.

Chauffeur C - Rol

Suez
  • Gistel
Momenteel zoeken we een chauffeur voor onze afdeling rolcontainers voor onze site te Gistel. Je werkt als chauffeur van een perskraakwagen (ophaling huisvuil, papier & karton en PMD), die aan de hand van ...

Chauffeur CE Afzet

Suez
  • Desteldonk
Momenteel zoeken we een chauffeur (m/v) voor onze afdeling 'afzetcontainers' in Desteldonk. * Ervaring als chauffeur is uiteraard een pluspunt.

Chauffeur C Rol (+ back-up SUC)

Suez
  • Izegem
Momenteel zoeken een chauffeur (m/v) voor onze afdeling rolcontainers in Izegem. * Ervaring als chauffeur is uiteraard een pluspunt.

Chauffeur C SUC/Kraan

Suez
  • Izegem
Je werkt als chauffeur van een kraanwagen (ophaling restafval en glas), die aan de hand van vooraf vastgestelde routes, zijn dagplanning afwerkt. * Ervaring als chauffeur met een kraanwagen is uiteraard een pluspunt.

Chauffeur CE Afzet

Suez
  • Izegem
Momenteel zoeken we een chauffeur CE (m/v) voor onze tak AFZET in Izegem. * Ervaring als chauffeur is uiteraard een pluspunt.

Chauffeur-Monteur

Fluxys
  • Sint-Pieters-Leeuw
• Als Chauffeur - Monteur krijg je eerst en vooral een grondige interne opleiding.

Chauffeur C

ASAP.be
  • Londerzeel
Als chauffeur C zal je bij klanten waterbidonnen leveren. - Je hebt ervaring als chauffeur en beschikt bij voorkeur over een rijbewijs C en code 95; - Je bent nauwkeurig, vlot in omgang en vooral ...

Chauffeur Brandstoffen regio Kontich

NV Vervoer Frans Van Put
  • Kontich
Als Chauffeur Brandstoffen vervoer je diesel en benzine benzinestations en grote transporteurs. * Als Chauffeur Brandstoffen is zin voor nauwkeurigheid van groot belang.
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.