Beheerder schadegevallen lonen in België

Als Beheerder schadegevallen mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Beheerder schadegevallen ligt tussen 34.400 € en 50.300 €. Voor een job als Beheerder schadegevallen zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 151 vacatures terugvinden voor het beroep van Beheerder schadegevallen in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.900
34.400
Gemiddelde
50.300

Vacatures in Beheerder schadegevallen

Schadebeheerder arbeidsongeschiktheid - bepaalde duur

Le Groupe P&V - De P&V Groep
 • Anvers
Voor de dienst Zorg binnen de afdeling Leven zijn we op zoek naar een schadebeheerder 'arbeidsongeschiktheid' voor 6 maanden met mogelijkheid verlenging. * Ervaring in schadebeheer is een pluspunt;

Schadebeheerder

Walters People
 • Brussel
Een functie van Schadebeheerder werd zojuist gecreëerd in een bedrijf in de Verzekeringssector in Brussel.

Schadebeheerder

Profile Group
 • Berchem
Zij zijn nu voor de afdeling Schade Materieel op zoek naar een Schadebeheerder voor de behandeling van materiële auto- en vrachtwagenschaden. * Je hebt een drietal jaar ervaring met schadebeheer auto

Jurist-Schadebeheerder

Arag SE-Branch Belgium
 • Bruxelles
De Belgische Branch, gelegen in Brussel centrum, is op zoek een “Jurist-schadebeheerder” met een focus op klantenservice. * Een efficiënt en klantgericht schadebeheer is het uithangbord van ARAG.

Schadebeheerder Hospitalisatieverzekering

AG Insurance
 • Bruxelles
Binnen de dienst Health Care zijn we op zoek naar beheerders hospitalisatieverzekering voor twee afdelingen: Service Center en Claims.

Schadebeheerder Hospitalisatieverzekering

AG Insurance
 • Bruxelles
Binnen de dienst Health Care zijn we op zoek naar beheerders hospitalisatieverzekering voor twee afdelingen: Service Center en Claims.

Senior 3de lijn ICT werkplekbeheerder

Provincie Antwerpen
 • Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen
Als senior beheerder sta je in voor de goede werking en onderhoud van onze IT systemen binnen werkplekbeheer.

Artwork & BOM planner

Pfizer SA
 • Puurs
Als Master Data Beheerder voor het verpakkingsproces ben je de contactpersoon/coördinator voor verschillende betrokken interne en externe partijen.

Sales Manager

HUDSON
 • Antwerpen
Rioolbeheerder in 35 gemeenten.

DOSSIER BEHEERDER

James Woodman
 • Elsene
Klantendetail - Dossier beheerder Beschrijving - DOSSIER BEHEERDER Profile - DOSSIER BEHEERDER Aanbod - DOSSIER BEHEERDER
 • 1-10 Van 151

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.