Beheerder schadegevallen lonen in België

Als Beheerder schadegevallen mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Beheerder schadegevallen ligt tussen 29.100 € en 42.700 €. Voor een job als Beheerder schadegevallen zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 213 vacatures terugvinden voor het beroep van Beheerder schadegevallen in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.200
29.100
Gemiddelde
42.700

Vacatures in Beheerder schadegevallen

Schadebeheerder Rechtsbijstand

AG Insurance
 • Brussel
Om ons team in Brussel te versterken zoeken we een schadebeheerder rechtsbijstand. * Je hebt een bachelordiploma Rechtspraktijk, Financie- en verzekeringswezen, Talen of gelijkwaardige ervaring in het schadebeheer.

Schadebeheerder

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Kortemark
Je bent de gesprekspartner en vertrouwenspersoon én zorgt voor een gepersonaliseerd schadebeheer op maat van jouw klanten.

Allround Schadebeheerder

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Antwerpen
Als schadebeheerder adviseer je deze klanten binnen hun schadegevallen en volg je deze schadedossiers van begin tot einde op.

Schadebeheerder Arbeidsongevallen

AG Insurance
 • Berchem
Voor ons afdeling Claims Arbeidsongevallen in Berchem zoeken wij een gemotiveerde schadebeheerder arbeidsongevallen.

Schadebeheerder Brand

Baloise Insurance
 • Antwerpen
Ervaring in schadebeheer Niet-Leven Brand is een must. * Je bent het in het geven van informatie rond schadegevallen; je staat in voor de verwerking van dossiergegevens en de behandeling van ...

Schadebeheerder Liability m/v/x

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Antwerpen
Als schadebeheerder liability (aansprakelijkheid) adviseer je je klant binnen verschillende schadegevallen en volg je deze schadedossiers van je klant op van begin tot einde.

Junior Schadebeheerder

Walters People
 • Ternat
Voor een sterke speler actief binnen verzekeringen gelegen in regio Ternat zijn we op zoek naar een Junior Schadebeheerder om het team te vervolledigen.

Schadebeheerder

Walters People
 • Brussel
Een verzekering bedrijf in het noord van Brussel is op zoek naar een Schadebeheerder om het team te vervolledigen. * Een grondige kennis en ervaring in schadebeheer binnen alle takken BOAR Ondernemingen en Particulieren.

Dossierbeheerder expertise non-automotive

Dekra Belgium NV
 • Antwerpen, Gent
Ervaring in schadebeheer en de verzekeringswereld is een pluspunt

Technisch beheerder onderhoud patrimonium

FREESTONE
 • Sint-Katelijne-Waver
Voor een van onze klanten, een middelgrote sociale huisvestingsmaatschappij, zijn wij op zoek naar een technisch beheerder onderhoud patrimonium om de technische dienst te vervolledigen.
 • 1-10 Van 213

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.