Bedrijfsrevisor lonen in Gent

Als Bedrijfsrevisor mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 50.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Bedrijfsrevisor ligt tussen 43.900 € en 61.700 €. Voor een job als Bedrijfsrevisor zijn er heel wat jobaanbiedingen in Melle. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Bedrijfsrevisor in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
50.900
43.900
Gemiddelde
61.700

Vacatures in Bedrijfsrevisor in Gent

Auditor / Bedrijfsrevisor

Austin Bright
 • Melle
Voor een kantoor met internationale allure gaan we op zoek naar een auditor / bedrijfsrevisor die op zoek is een nieuwe uitdaging.

Senior Auditor - Oost Vlaanderen

Dixon Finance
 • Oost-Vlaanderen
Doorgroeimogelijkheden tot audit manager of eventueel een stage voor bedrijfsrevisor;

Junior Auditor - Familiaal kantoor Oost-Vlaanderen

Dixon Finance
 • Oost-Vlaanderen
Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden tot Bedrijfsrevisor en sta jij als werknemer centraal met de garantie van een goede work-life balance. * Je bent geprikkeld om de titel van Bedrijfsrevisor te halen;

Auditor

Austin Bright
 • Melle
Ben je op zoek een nieuwe uitdaging als auditor en ben je op zoek een kantoor waar je in een dynamisch team terecht kan komen?

Senior Auditor - innovatief kantoor in Gent

Dixon Finance
 • Gent
Voor onze klant in Gent zijn we op zoek een innovatieve senior auditor. Dixon Finance * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

Audit Manager - Oost-Vlaanderen

Dixon Finance
 • Oost-Vlaanderen
Voor onze klant in Oost-Vlaanderen zijn we op zoek een geëngageerde audit manager met een hart voor mensen. Als audit manager sta je in het voor het aansturen van een gedreven en enthousiast .

Audit Manager - Creatieve Audit Manager in Oost Vlaanderen

Dixon Finance
 • Oost-Vlaanderen
Dixon Finance * Oost-Vlaanderen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Ben je op zoek een nieuwe uitdaging en heb je een passie voor audit?

Financieel Adviseur - Kantoorhouder / verschillende regio's Oost-Vlaanderen

Immotheker Finotheker
 • Zottegem, Aalter, Geraardsbergen, Ronse
Je droomt van een eigen zaak als Financieel Adviseur? Immotheker Finotheker blijft groeien en daarom zijn we op zoek naar een kantoorhouder voor de regio Zottegem of Aalter of Geraardsbergen of Ronse. Immotheker Finotheker

Accountant - Oost Vlaanderen

Sander & Partners
 • Ghent
For an innovative automotive company located in Oost-Vlaanderen, we are currently seeking an accountant to join the team.

Junior Auditor

HeadCount
 • Merelbeke
Bij onze partner, een kwalitatieve financiële dienstverlener, ga je als Junior Auditor aan de slag bij een wereldwijd in accountancy, audit & assurance en fiscaliteit. HeadCount * Merelbeke * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds
 • 1-10 Van 25
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.