Bedrijfsrevisor lonen in Antwerpen

Als Bedrijfsrevisor mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 49.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Bedrijfsrevisor ligt tussen 43.500 € en 61.100 €. Voor een job als Bedrijfsrevisor zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Kontich, Schoten. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Bedrijfsrevisor in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
49.800
43.500
Gemiddelde
61.100

Vacatures in Bedrijfsrevisor in Antwerpen

AUDITOR / BEDRIJFSREVISOR

Austin Bright
 • Schoten
Dit kantoor dat 28 jaar geleden opgericht werd is momenteel op zoek naar een AUDITOR / BEDRIJFSREVISOR. Heb je 1 jaar ervaring of zelfs 10 jaar ervaring als auditor of IBR bedrijfsrevisor?

Junior Auditor - familiaal kantoor Antwerpen

Dixon Finance
 • Antwerpen
Je hebt ambitie om onder andere de titel van Bedrijfsrevisor te halen * Doorgroeimogelijkheden tot Bedrijfsrevisor

Senior Auditor - Top-10 Bedrijf

Dixon Finance
 • Antwerpen
Doorgroeimogelijkheden tot audit manager of de mogelijkheid voor stage voor bedrijfsrevisor;

Junior Financial Auditor gezocht!

Dixon Finance
 • Antwerpen
Heb je de ambitie om bedrijfsrevisor te worden? * Doorgroeimogelijkheden en opportuniteiten voor een stage voor de titel van bedrijfsrevisor

Manager Bedrijfsvoering

UFINITY
 • Antwerpen
Je bent een echte KMSKA-ambassadeur in je externe contacten (bank, verzekering, kredietpartners, Vlaamse overheid, juristen, fiscalisten, bedrijfsrevisoren,...).

Junior Auditor - Familiaal kantoor Oost-Vlaanderen

Dixon Finance
 • Oost-Vlaanderen
Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden tot Bedrijfsrevisor en sta jij als werknemer centraal met de garantie van een goede work-life balance. * Je bent geprikkeld om de titel van Bedrijfsrevisor te halen;

ACCOUNTANT

AGORA-GROUP
 • Kontich
voorbereiding jaarrekening voor accountant en bedrijfsrevisor

Senior Accountant

Robert Half
 • Kontich
Voorbereiden van de jaarrekening voor de Accountant en Bedrijfsrevisor

Auditor voor Top 10- bedrijf in Antwerpen

Dixon Finance
 • Antwerpen
Je wordt ook eventueel ondersteund door een junior auditor bij de auditwerkzaamheden. Dixon Finance * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

Chief Financial Officer

Winvest Holding
 • Antwerpen
Winvest Holding * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Functie - U ambieert een hands-on en ondernemende CFO-functie in een groeiend investerings- en ontwikkelingsbedrijf in vastgoed met een hechte clubcultuur.
 • 1-10 Van 25
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.