Bedrijfsjurist lonen in Sint-Niklaas

Als Bedrijfsjurist mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 50.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Bedrijfsjurist ligt tussen 39.300 € en 55.300 €. Voor een job als Bedrijfsjurist zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Bedrijfsjurist in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
50.500
39.300
Gemiddelde
55.300

Vacatures in Bedrijfsjurist in Sint-Niklaas

Bedrijfsjurist

Winvest Holding
 • Antwerpen
Antwerpse investeringsgroep in vastgoed zoekt BEDRIJFSJURIST (M/V/X)

Bedrijfsjurist

De Lijn
 • Mechelen
We zijn op zoek naar een bedrijfsjurist die de business ondersteunt in alle juridische domeinen waar De Lijn tijdens haar activiteiten mee kan worden geconfronteerd.

Bedrijfsjurist verzekering

De Lijn
 • Mechelen
De Lijn * Mechelen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - De Lijn wil een oplossing zijn voor de mobiliteit van de toekomst. Werken bij De Lijn is daarom meer dan een gewone job.

Bedrijfsjurist

SGS Group Belgium
 • Antwerpen
Voor onze Legal & Compliance afdeling, één van onze ondersteunende centrale diensten naast o.a. Business Development, Marketing, Sales & Communications, Finance, Information Technology, Human Resources, Operational ...

Bedrijfsjurist rechterhand vennoot

Le Grand & Associates
 • Schoten
Bij voorkeur heb je reeds een eerste werkervaring van minimum 2 jaar als bedrijfsjurist of advocaat

(Jr.) Jurist

Van Mossel Automotive Groep
 • Antwerpen
In het kader van onze sterke groei, zijn we op zoek naar een Jurist ter versterking op onze hoofdzetel te Antwerpen.

Jurist

Confederatie Bouw Provincie Antwerpen
 • Antwerpen
Confederatie Bouw Provincie Antwerpen is op zoek naar een jurist met specialisatie arbeidsrecht. Confederatie Bouw Provincie Antwerpen * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

Jurist

Vrije Universiteit Brussel
 • Brussel
Functie: Jurist Vrije Universiteit Brussel * Brussel * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds - De Vrije Universiteit Brussel staat al bijna 50 jaar voor vrijheid, gelijk(waardig)heid en verbondenheid en dat leeft sterk op onze ...

JURIST - TUCHTDOSSIERS

Profile Group
 • 1000
Profile Group * 1000 * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Het Instituut van de Belastingadviseurs en de Accountants (ITAA) is een nationale beroepsorganisatie die 12.000 leden en 4.500 stagiairs telt.

Legal Coordinator

Alken-Maes
 • Mechelen
Alken-Maes is namelijk op zoek naar een Legal Coordinator . Als Legal Coordinator ben jij het centrale aanspreekpunt voor een aantal specifieke domeinen en processen voor interne business klanten.
 • 1-10 Van 25
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.