Bedrijfsjurist lonen in Leuven

Als Bedrijfsjurist mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 46.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Bedrijfsjurist ligt tussen 40.800 € en 57.900 €. Voor een job als Bedrijfsjurist zijn er heel wat jobaanbiedingen in Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Bedrijfsjurist in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
46.500
40.800
Gemiddelde
57.900

Vacatures in Bedrijfsjurist in Leuven

Bedrijfsjurist

De Lijn
 • Mechelen
We zijn op zoek naar een bedrijfsjurist die de business ondersteunt in alle juridische domeinen waar De Lijn tijdens haar activiteiten mee kan worden geconfronteerd.

Een Juridisch Adviseur

IRIS Ziekenhuizen Zuid - Hôpitaux IRIS Sud
 • Bruxelles
De Iris Ziekenhuizen Zuid zoeken Voor de Algemene Directie, Een Juridisch Adviseur (m/v/x) onder voltijds contract voor onbepaalde duur. IRIS Ziekenhuizen Zuid - Hôpitaux IRIS Sud * Bruxelles * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Legal & Compliance officer

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Brussel
zie je erop toe dat alle compliance en legal risico's volgens de vastgestelde regels en procedures geïdentificeerd en beheerd worden. als legal medewerker, jurist of in compliance

Juridisch Adviseur Asset Management

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
We zijn op zoek naar een juridisch adviseur voor de juridische zaken die verband houden met beleggingsfondsen, meer bepaald met de producten die onder de Luxemburgse regelgeving vallen.

Jurist - Schadebeheerder

DP Survey Group
 • Zwijndrecht
Als Jurist - Schadebeheerder ben je verantwoordelijk voor diverse transportschadedossiers van zowel zee-, land-, luchttransport als spoorvervoer.

Legal Claims Handler

WAW
 • Neder-Over-Heembeek
Voor een gekend logistieke bedrijf in Brussel zijn we op zoek naar een juridisch adviseur of Legal Counsel Claims om het Risk Management team te ondersteunen.

Legal Officer NL

Partena Professional
 • Brussel
Om dit departement te versterken en actief deel te nemen aan onze uitdagingen, zoeken we een Legal Officer Partena Professional * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Notarieel jurist - Gentse regio

Le Grand & Associates
 • Gent
Onze klant is een notariskantoor in volle transitie en gaat op zoek naar een notarieel jurist om hun team te versterken. Notarieel jurist - de job Notarieel jurist - Wie zoeken we? Le Grand & Associates * Gent

Bedrijfsjurist

Hasco invest
 • Hasselt
Als een Master in de rechten heb je minimum 5 jaar relevante werkervaring als advocaat en/of bedrijfsjurist. Hasco invest * Hasselt * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Welke uitdagingen vind je bij ons?

Jurist Strategic Network Development

AXA Belgium
 • Brussel
AXA Belgium * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - De AXA Group is wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer.
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.