Bedrijfsjurist lonen in Hasselt

Als Bedrijfsjurist mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 45.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Bedrijfsjurist ligt tussen 38.900 € en 55.800 €. Voor een job als Bedrijfsjurist zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Bedrijfsjurist in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
45.500
38.900
Gemiddelde
55.800

Vacatures in Bedrijfsjurist in Hasselt

Bedrijfsjurist

Hasco invest
 • Hasselt
Als een Master in de rechten heb je minimum 5 jaar relevante werkervaring als advocaat en/of bedrijfsjurist. We denken niet graag in hokjes en geven je de kans om binnen het bedrijf te blijven groeien.

Corporate Paralegal

Le Grand & Associates
 • Hasselt
Als expert in de juridische selectie- en rekrutering gaan we momenteel op zoek naar een corporate paralegal voor een groter adviesbureau in de buurt van Hasselt. Paralegal – de job - Le Grand & Associates * Hasselt

Bedrijfsjurist

De Lijn
 • Mechelen
We zijn op zoek naar een bedrijfsjurist die de business ondersteunt in alle juridische domeinen waar De Lijn tijdens haar activiteiten mee kan worden geconfronteerd. De Lijn * Mechelen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Juridisch Adviseur Asset Management

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
We zijn op zoek naar een juridisch adviseur voor de juridische zaken die verband houden met beleggingsfondsen, meer bepaald met de producten die onder de Luxemburgse regelgeving vallen.

Een Juridisch Adviseur

IRIS Ziekenhuizen Zuid - Hôpitaux IRIS Sud
 • Bruxelles
De Iris Ziekenhuizen Zuid zoeken Voor de Algemene Directie, Een Juridisch Adviseur (m/v/x) onder voltijds contract voor onbepaalde duur. IRIS Ziekenhuizen Zuid - Hôpitaux IRIS Sud * Bruxelles * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Verantwoordelijke legal, compliance, databescherming

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Brussel
Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - CM dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers!

Tweetalige Juridische Assistent NL-FR - Brussel

OfficeTeam
 • Brussel
Geïnteresseerd in deze boeiende functie als Tweetalige Juridische Assistent en bent u onmiddellijk beschikbaar? Onze klant is bekend in de juridische sector. o U behandelt zelf juridische dossiers op termijn. OfficeTeam * Brussel

Payroll Expert

clearXperts
 • Hasselt
We zoeken een payroll expert met zin om hier mee aan te bouwen en een toegevoegde waarde te zijn in de business! Als payroll expert maak je deel uit van de HR afdeling en stafdiensten binnen de groep.

Consultant Jurist Overheidsopdrachten

Qiwie
 • Brussel
Als Consultant Jurist Overheidsopdrachten ben je verantwoordelijk voor het adviseren van overheden bij hun aankoopprocedures en het opstellen/controleren van bijzondere bestekken.

Legal Professional

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Het CIBG is het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest.
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.