Bedrijfsingenieur lonen in België

Als Bedrijfsingenieur mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 53.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Bedrijfsingenieur ligt tussen 45.000 € en 63.400 €. Voor een job als Bedrijfsingenieur zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Ieper. Op StepStone.be kan je momenteel 14 vacatures terugvinden voor het beroep van Bedrijfsingenieur in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
53.900
45.000
Gemiddelde
63.400

Vacatures in Bedrijfsingenieur

Ontwerpingenieur Relatiebeheerder

HUDSON
 • Antwerpen, Grobbendonk
Naast haar publieke opdracht, zorgt zij -als integraal waterbedrijf- voor antwoorden op de water-uitdagingen van morgen. Pidpa is meer dan een waterbedrijf!

Maintenance Manager - Strategie + People Management

Dixon Engineering
 • Ieper
Als maintenance manager maak je deel uit van het lokale management team en zit je mee in de cockpit van het bedrijf: Ideaal voor ingenieurs die graag mee de strategie willen bepalen en impact willen hebben op een bedrijf.

Maintenance Manager - Lid Management Team!

Dixon Engineering
 • Ieper
Als maintenance manager maak je deel uit van het lokale management team en zit je mee in de cockpit van het bedrijf: Ideaal voor ingenieurs die graag mee de strategie willen bepalen en impact willen hebben op een bedrijf.

IT Project Manager met een boon voor "IT Infrastructure"

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Je bent in staat om vlot te communiceren met alle projectteams van het bedrijf (ontwikkelaars, infrastructuuringenieurs en leveranciers).

MAINTENANCE MANAGER l Hands-on & leidinggevend l Izegem

Fuse Engineering
 • Izegem
Voor één van hun vestigingen in Izegem zijn ze momenteel op zoek naar een Maintenance Manager . Fuse Engineering * Izegem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Dit bedrijf is gespecialiseerd in de productie van zware materialen.

Maintenance Teamleader - Voeding

Dixon Engineering
 • Ieper
Min 3 jaar relevante werkervaring als maintenance supervisor of teamleader maintenance. Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Ieper op zoek een Maintenance Teamleader ...

Project Manager HVAC Sanitair Elektriciteit

FREESTONE
 • West-Vlaanderen
Voor één van onze klanten, een familiaal installatiebedrijf dat sinds kort deel uitmaakt van een grotere groep, zijn wij op zoek naar een gedreven project manager .

Technical Project Manager

Dematic
 • Zwijndrecht
As a Program Manager you are the single point of contact (SPOC) for the different Operating Units (Dematic, Still, Linde – mainly Belgium and Germany based), who are focused on new automated guided vehicle developments.

AGV Electrical Engineer Project Execution

Dematic
 • Zwijndrecht
You take full responsibility for electrical controls engineering of medium complexity project vehicles according to defined concepts * you are responsible for electrical engineering of complex project vehicles

Maintenance Manager

LGA Engineering
 • Deinze
Voor onze klant uit de productiesector die meer dan 30 wereldwijde vestigingen heeft en een gerenommeerde speler is binnen hun niche, gaan wij op zoek naar een Maintenance Manager . LGA Engineering * Deinze
 • 1-10 Van 14
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.