Bediener lonen in België

Als Bediener mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Bediener ligt tussen 34.200 € en 50.100 €. Voor een job als Bediener zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 55 vacatures terugvinden voor het beroep van Bediener in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.400
34.200
Gemiddelde
50.100

Vacatures in Bediener

Shift Supervisor - Kempen

Dixon Engineering
 • Olen
Wegens een verdubbeling van de productiecapaciteit zijn ze voor hun vestiging in het hart van de Kempen op zoek een ervaren Process Operator, die klaar is om de volgende stap te zetten als Shift Supervisor.

Zelfstandige Uitbater Total

Randstad Group Belgium
 • Kortrijk
Randstad Group Belgium * Kortrijk * Franchise * Voltijds - Introductie - Voor Total zoeken wij een tankstation manager op zelfstandige basis in Kortrijk.

Planner/dispatcher in daguren!

Itzu Jobs
 • Dessel
Itzu Jobs * Dessel * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie - Heb jij interesse in de logistiek en zoek je een uitdagende job met doorgroeimogelijkheden?

Commercieel Medewerker Binnendienst

Bouwmaterialen L. Van den Broeck
 • Lier
Bouwmaterialen L. Van den Broeck * Lier * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie * Afdeling: DAK - ISOLATIE - GEVEL - Functie * Telefonische informatie en advies verstrekken aan professionele klanten.

Technieker / Operator Waterzuivering

AQUAFIN NV
 • Gent
Als operator / technieker in de waterzuivering streef je een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert.

Operator / Technieker Waterzuivering

AQUAFIN NV
 • Huldenberg
Als operator / technieker in de waterzuivering streef je een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert.

Outbound call agent Antwerpen

Daoust
 • Antwerpen
Daoust * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf.

Dispatcher (FR)

ASAP.be
 • Turnhout
ASAP.be * Turnhout * Tijdelijk werk, interim, projectbasis * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Onze klant is een vooraanstaande firma te Turnhout die onder meer gespecialiseerd is in installaties, plaatsingen en ...

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BOUW

Hays Response
 • Hasselt
Hays Response * Hasselt * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds * * * Filevrij werken in Hasselt * Groeiende onderneming * Afwisselend takenpakket - Jouw verantwoordelijkheden

Inside Sales

Sales Talents
 • Lanaken
Sales Talents * Lanaken * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Onze klant is dé partner voor tal van transport, dealer, bouw-, timmer- en installatiebedrijven in Europa.
 • 1-10 Van 55

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.