Bediende lonen in Sint-Niklaas

Als Bediende mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 38.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Bediende ligt tussen 31.900 € en 47.300 €. Voor een job als Bediende zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 255 vacatures terugvinden voor het beroep van Bediende in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
38.400
31.900
Gemiddelde
47.300

Vacatures in Bediende in Sint-Niklaas

SUPERVISOR LOGISTIEK - INTERNATIONALE VERDELER 8471370 / 6 C

Manpower
 • Gent
Manpower Office People is specialist in het rekruteren van bedienden voor administratieve en ondersteunende functies.

QUALITY CONTROLLER BSc (bio)chemie, voedings- & dieetleer, agro- & biotechnologie

Culinor
 • Destelbergen
Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en dragen zorg voor kwaliteit, hygiëne en veiligheid.

Senior Business Controller - rechterhand van CFO in sportieve productieomgeving

Dixon Finance
 • Antwerpen
Een open-minded, warm en multicultureel bedrijf dat echt aandacht heeft voor zijn werknemers.

Senior Accountant

Dixon Finance
 • Deurne
Dixon Finance * Deurne * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Voor een gekende Belgische groep actief in de automotive sector zijn we op zoek naar een Senior Accountant die gevestigd zal zijn in Deurne met ...

Service Technicus

Synergie Belgium nv
 • Groot-Bijaarden
Synergie Belgium nv * Groot-Bijaarden * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Voor een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie ...

HR Administration Officer

TEMPO-TEAM Regio West- & Oost- Vlaanderen
 • Geraardsbergen
Jij staat in voor het onthaal van de nieuwe werknemers en zorgt ervoor dat zij zich meteen thuis voelen. * Jij volgt de individuele dossiers van de werknemers op en zet deze steeds up to date.

HR Manager

BAKKER & PARTNERS
 • Mechelen
Je ondersteunt de opstart en het onthaal van nieuwe medewerkers. * Je ondersteunt de directie, clustermanagers en teamcoördinatoren bij het situationeel leidinggeven en het peoplemanagement aan medewerkers.

Werfleiding schoonmaak (m/v) ziekenhuis regio Gent (37u/week)

ISS Facility Services
 • Gent
ISS Facility Services * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Voor onze afdeling 'Cleaning' zijn wij op zoek naar een werfleider (m/v) voor schoonmaakwerken in een ziekenhuis te Gent.

Administratief logistiek medewerker

Synergie Belgium nv
 • 2800 Mechelen
Voor een garage te Mechelen zijn we op zoek een administratief logistiek medewerker. Als administratief logistiek medewerker sta je in voor het onthaal van de klanten, zowel telefonisch als fysiek alsook ...

Medewerker pre- en after sales en marketing

Synergie Belgium nv
 • Bornem
Als medewerker op de commerciële binnendienst ontwikkel je vanuit de binnendienst de commerciële activiteiten van de 3 vestigingen, dit zowel voor de verkoopafdeling als de werkplaatsen en de partsafdelingen.
 • 1-10 Van 255
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.