Bediende lonen in Hasselt

Als Bediende mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 38.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Bediende ligt tussen 31.900 € en 47.300 €. Voor een job als Bediende zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt, Genk, Lummen. Op StepStone.be kan je momenteel 52 vacatures terugvinden voor het beroep van Bediende in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
38.400
31.900
Gemiddelde
47.300

Vacatures in Bediende in Hasselt

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Hays Response
 • Lummen
Hays Response * Lummen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds * * * Afwisselende job * Filevrije regio * Ruimte tot initiatief! Jouw verantwoordelijkheden

Onderhoudstechnieker Elektromechanica

AQUAFIN NV
 • Houthalen
Samen met meer dan 1000 collega's werk je elke dag aan propere waterlopen en een leefomgeving in harmonie met water.

Magazijnier (M/F) - Opglabbeek

Manpower Group Solutions
 • Opglabbeek
De Benelux organisatie heeft gemiddeld 150 medewerkers, waarvan de meeste Service Techniekers zijn, werkzaam in verschillende regio's.

Service Technieker België

Ferag
 • Houthalen
Na een opleidingsperiode in Houthalen (en in Zwitserland), gevolgd door een inwerkperiode met een collega, werk je zowel individueel als in teamverband (dit is afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden).

Customer Service Medewerker

Synergie Belgium nv
 • Paal
Synergie Belgium nv * Paal * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie - Ben jij flexibel en beschik je over een goede kennis NL/FR? Lees dan zeker verder! Jouw verantwoordelijkheden

HR Coördinator België

Itzu Select
 • Genk
Je coördineert de payroll processen in België, zowel voor arbeiders als voor bedienden (Eblox). * Je beheert het flexibele verloningspakket voor de bedienden.

Allround Administratief Bediende

Motorrad JOY'N US
 • BMW Meeusen Motoren - Wijnegem, Meerhout
Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken! * Een collega die zelfstandig kan werken: een 'multi-tasker' die het overzicht kan bewaren.

Senior Accountant

A&B KMO Partners
 • Hasselt
A&B KMO Partners * Hasselt * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Wie zijn wij? A&B KMO-Partners is een toonaangevend kantoor voor fiscaal, financieel en juridisch advies.

Magazijnier

Itzu Jobs
 • Paal
Itzu Jobs * Paal * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie - Samen met onze klant, gelegen in Paal-Beringen, zijn we op zoek naar magazijnier . Jouw verantwoordelijkheden

Commercieel administratief talent

Itzu Jobs
 • Diepenbeek
Enthousiaste en plichtbewuste collega's die klaarstaan voor hun klanten en elkaar steunen
 • 1-10 Van 52
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.