Bediende lonen in België

Als Bediende mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 34.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Bediende ligt tussen 27.500 € en 42.100 €. Voor een job als Bediende zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 3893 vacatures terugvinden voor het beroep van Bediende in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
34.000
27.500
Gemiddelde
42.100

Vacatures in Bediende

Bediende Nazorg Aansluitingen

Fluvius
 • Mechelen, Hasselt, Melle of Torhout
Je bent punctueel en vriendelijk, want jij bent de steun en toeverlaat van klanten en collega's. Je dichte collega's praten je helemaal bij over de procedures en systemen van Fluvius.

Bediende Orderverwerking & Facturatie

TopTalents
 • Deinze
Onze klant, verdeler van vlakglas voor de bouw- en autosector, start in 2021 met een ambitieus, uniek project en zoekt een 'bediende orderverwerking en facturatie' om hun team te versterken.

Administratief bediende

Group Willy Naessens
 • Bornem
Als administratief bediende op administratief vlak.

Administratief Logistiek Bediende

Aero-Sense
 • Roeselare
Aero-Sense * Roeselare * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Aero-Sense NV produceert, verkoopt en commercialiseert luchtvaart specifieke chemicaliën.

Tijdelijke Administratief Bediende

Becton Dickinson
 • Erembodegem
Als onze collega, werk je aan data gaande van klantprijzen tot order-gerelateerde problemen.

Magazijn bediende

SGS Group Belgium
 • Antwerpen
Wereldwijd telt de SGS-familie bijna 89.000 enthousiaste medewerkers. In België geven ca 1850 collega's dagelijks het beste van zichzelf om onze klanten zo efficiënt en professioneel mogelijk verder te helpen.

Commercieel bediende

S&you
 • 9320 Erembodegem
S&you is HR-expert in de werving en selectie van gespecialiseerde bedienden en kaderleden voor vaste opdrachten. * voltijdse job van commercieel bediende * groeiend bedrijf met een team van gedreven mensen (15 medewerkers)

Commercieel Bediende

Daldecor
 • Vorst, Brussel / Vilvoorde
Als commercieel bediende sta je in voor de dagelijkse ontvangst van onze klanten in de toonzaal.

Technisch Administratief Bediende

Siloc CVBA
 • Merksem
Als Technisch Administratief Bediende sta jij in voor de opmetingen. * Als Technisch Administratief Bediende sta je in voor het vlotte verloop van onze administratie.

Administratief bediende / Boekhoudkundige ondersteuning

Fantoom Group
 • Gent
Trefwoorden: Administratief Medewerker, Financieel Administratief Medewerker Financiële Administratie, Boekhouding, Boekhoudkunde, Boekhoudkundige
 • 1-10 Van 3893
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.