Bediende-stockbeheer lonen in België

Als Bediende-stockbeheer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 39.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Bediende-stockbeheer ligt tussen 33.300 € en 49.000 €. Voor een job als Bediende-stockbeheer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 138 vacatures terugvinden voor het beroep van Bediende-stockbeheer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
39.300
33.300
Gemiddelde
49.000

Vacatures in Bediende-stockbeheer

Gestionnaire de stock

Manpower
 • Rochefort
Pour un de nos clients spécialisé dans l'industrie de biens naturels, nous sommes à la recherche d'un Gestionnaire de stock pour le garage mécanique.

Technisch Commercieel Bediende (flex uren) - regio Staden

OfficeTeam
 • Staden
OfficeTeam * Staden * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Af en toe zal je de verplaatsing moeten maken de regio van Rijsel gezien de tweede vestiging van het bedrijf daar gelegen is. 75% van de contacten zijn dan ...

Verkoper

A&S Careers
 • Buggenhout
Je staat zelfstandig in voor het stockbeheer en het opvolgen van de leveringen. * De Kinder Hardware biedt jou een fulltime bediendefunctie aan met een competitief salaris in verhouding tot jouw kwalificaties en ervaring.

Technical Service Engineer

Introduce
 • Dendermonde
Een stabiele, vaste betrekking met bediende-statuut, in dag-uren,

Technisch Administratie Bediende

Randstad Gent 6127
 • Kortemark
opvolging van bestellingen en stock Als technisch bediende neem je graag je verantwoordelijkheid op en werk je je taken nauwgezet af.

Alarmoperator Meldkamer

G4S Secure Solutions SA/NV
 • Beerse
Voor onze innovatieve klant in volle ontwikkeling zijn we momenteel op zoek een fulltime bediende voor de controlroom bij onze klant in Beerse.

HR Verantwoordelijke

TALENT ANGELS
 • Roeselare
Je staat in voor de payrolling van de arbeiders en de bedienden (+/- 270 mdw) van de vier vestigingen * Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van bedienden en arbeiders en je zorgt ervoor dat ...

Administratief Bediende Internal Sales

TEMPO-TEAM Regio Brussel - Vlaams Brabant
 • Mechelen
TEMPO-TEAM Regio Brussel - Vlaams Brabant * Mechelen * Tijdelijk werk, interim, projectbasis * Voltijds - Introductie

HR Business Partner

HR Talents
 • Moeskroen
Ter aanvulling van hun dynamisch HR team zijn ze op zoek naar een HR Business Partner met eerste focus op de arbeiders en nadien op de bedienden in België.

Accountant - Boekhouder

Adati Bv Bvba
 • Overijse
Als Accountant - Boekhouder ben je verantwoordelijk voor het dossierbeheer. * Je bent bereid om op zelfstandige basis te werken. (Geen bediendecontract).
 • 1-10 Van 138
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.