Bediende-stockbeheer lonen in België

Als Bediende-stockbeheer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 32.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Bediende-stockbeheer ligt tussen 27.000 € en 41.200 €. Voor een job als Bediende-stockbeheer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 230 vacatures terugvinden voor het beroep van Bediende-stockbeheer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
32.200
27.000
Gemiddelde
41.200

Vacatures in Bediende-stockbeheer

Technisch bevoorrader

Vlaamse Overheid
 • Mol
Als technisch bevoorrader wordt je tewerkgesteld in de afdeling Techniek, meer bepaald in de cel Aankoop en contractmanagement.

ADMINISTRATIEF BEDIENDE LOGISTIEK

HAYS
 • Vilvoorde
Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging van leveringen en stockbeheer en sta je leveranciers dagelijks telefonisch te woord bij vragen of problemen.

Logistics Officer

VSE NV
 • Aalter
Stockbeheer (inclusief projectaankopen) * Een voltijds contract van onbepaalde duur (bediendestatuut)

Toonbankverkoper

Auto Parts Stekelorum
 • Izegem
Een voltijdse tewerkstelling met bediende contract voor onbepaalde duur

Verkoper

A&S Careers
 • Buggenhout
Je staat zelfstandig in voor het stockbeheer en het opvolgen van de leveringen. * De Kinder Hardware biedt jou een fulltime bediendefunctie aan met een competitief salaris in verhouding tot jouw kwalificaties en ervaring.

Customer Service medewerker

Synergie Belgium nv
 • Gent
Stockbeheer Voor een groeiend logistiek bedrijf gelegen te Desteldonk zijn we nog op zoek een klantgericht en leergierig administratief bediende.

Commercieel Bediende

Daldecor
 • Vorst, Brussel / Vilvoorde
Als commercieel bediende sta je in voor de dagelijkse ontvangst van onze klanten in de toonzaal.

Technisch bediende

Mecaform CNC BVBA
 • Schoten
Mecaform CNC BVBA * Schoten * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Verantwoordelijkheden - tijdens afwezigheden. * Voorbereiden van de prijscalculaties.

Technisch - Administratief Bediende - Projectleider

Metaalconstructie-Construction Metallique
 • Lier
Metaalconstructie-Construction Metallique * Lier * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Onze firma te Lier, MCM Metaalconstructie, heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in hoogwaardige metaalconstructies op ...

Administratief bediende verkoop

Jaguar Land Rover Asse
 • Asse
Jaguar Land Rover Asse * Asse * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw taak - Je vervult een controlerende en sturende rol in het administratieve verkoopproces en onderhoudt het contact met klanten tijdens dit proces.
 • 1-10 Van 230
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.