Bediende financiële dienst lonen in Brugge

Als Bediende financiële dienst mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.700 €. Het gemiddelde loonbereik als Bediende financiële dienst ligt tussen 35.400 € en 51.700 €. Voor een job als Bediende financiële dienst zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge, Oostende, Eeklo. Op StepStone.be kan je momenteel 85 vacatures terugvinden voor het beroep van Bediende financiële dienst in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
42.700
35.400
Gemiddelde
51.700

Vacatures in Bediende financiële dienst in Brugge

Calculator Verpakkingssector

Golfkarton Soenen
 • Roeselare
Als technisch/commercieel bediende maak je commerciële offertes voor nieuwe prijsaanvragen of tenders o.b.v. kostprijscalculatie in samenwerking met onze commerciële afdeling

FINANCIAL ALLROUNDER @Manufacturing

James Woodman
 • Maldegem
Als Financial Allrounder/Manager ben je medeverantwoordelijk voor het financieel departement en aan. * Je hebt 4 jaar relevante financiële ervaring. * Je bent in het bezit van een financieel, economische master.

Marketing Medewerker

BMW JOY'N US
 • BMW De Mey - Maldegem
BMW JOY'N US * BMW De Mey - Maldegem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds * De aanwezigheid van het bedrijf op social mediakanalen is voor jou een must.

Onderhoudstechnieker Liften

OTIS
 • Brugge
Meer dan 160 jaar geleden opgericht, biedt Otis vandaag producten en diensten aan via haar filialen in meer dan 200 landen.

(Assistant) Accountant - flex uurschema! - Brugge

Accountemps
 • Brugge
Accountemps (Assistant) Accountant - flex uurschema! * Brugge * Tijdelijk werk, interim, projectbasis * Voltijds - Deze firma biedt uiterst flexibele werktijden. Jouw verantwoordelijkheden

HVAC TECHNIEKER

Hays Response
 • Brugge
Hays Response * Brugge * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Voor onze partner Vinci Facilities, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in installatie en onderhoud voor tertiaire ...

Elektrisch Onderhoudstechnieker

Voestalpine Sadef
 • Gits
Voestalpine Sadef * Gits * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Ben je gepassioneerd door elektriciteit? Werk je graag aan machines? Je bent op zoek een team met een toffe sfeer?

HR Manager

HR essentials
 • Kortemark
Ben je in en diensthoofden verantwoordelijk voor de werving en selectie van bedienden en arbeiders en zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers snel geïntegreerd worden in het bedrijf.

Senior Projectleider

Aertssen Group
 • Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Je verzekert een goede opvolging van de verschillende projecten zowel op technisch, administratief als financieel vlak en stuurt bij waar nodig.

Directeur WZC Sint-Jozef

Gemeentebestuur Sint-Laureins
 • Sint-Laureins
Je hebt oog voor de kwaliteit van de zorg, een evenwichtige personeelsbezetting, een gezond financieel beleid en de opvolging van het patrimonium;
 • 1-10 Van 85
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.