Bediende data entry lonen in Mechelen

Als Bediende data entry mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 47.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Bediende data entry ligt tussen 36.800 € en 54.100 €. Voor een job als Bediende data entry zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 224 vacatures terugvinden voor het beroep van Bediende data entry in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
47.500
36.800
Gemiddelde
54.100

Vacatures in Bediende data entry in Mechelen

Data Warehouse PostgreSQL Administrator

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Data Warehouse PostgreSQL Administrator - Als DWH PostgreSQL Administrator neem je deel aan een project om een BI (Big Data)-platform op te zetten waarin PostgreSQL-Databases zullen worden gebruikt.

Master Data Technician LIMS

Pfizer SA
 • Puurs
Als LMDM Master data technician LIMS ben jij het data (lotplannen maw testen die in het labo moeten uitgevoerd worden, staalhoeveelheden en materiaal specifieke parameters) in LIMS en gerelateerde randsystemen.

Microsoft Data Insights Consultant

Realdolmen
 • Leuven
Are you passionate about transforming data into business value? * As a Data Insights Consultant, you realize that data makes the world go round.

Business Development Manager Communicatie

Publicarto NV
 • Aalst
Je kan zowel aan de slag als bediende of als zelfstandige.

FINANCE MANAGER

Hays Response
 • Antwerpen
Staat alles qua data in de boekhouding, staat alles juist, staat alles per entiteit juist, klopt het allemaal, … enzovoort.

HR BUSINESS PARTNER

HAYS
 • Mechelen
Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor de payroll en loonverwerking van alle arbeiders en bedienden en ben je het eerste aanspreekpunt voor alle vragen omtrent de Belgische sociale wetgeving.

Compliance Adviseur Corporate Governance

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
We zoeken een adviseur voor het domein 'Corporate Governance' die ook belangstelling heeft om zich ook in te werken in andere Compliance domeinen, zoals 'Data Protectie' en 'Consumentenbescherming'.

Adviseur Compliance Data Protection

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
Binnen compliance zoeken we een gedreven adviseur met een degelijke expertise in en passie voor het domein van Data Protection. We kijken ernaar uit dat je ons Data en Consumer Protection team komt versterken.

SAP Applicatie specialist.e

Crelem Bakeries Nv
 • Kobbegem
Je bent ook geboeid door Data Insights en kan de data laten spreken om zo onze business te ondersteunen

Network & Security Engineer

KBC Bank & Verzekering
 • Mechelen, Leuven
Je versterkt één van de internationale teams binnen onze dienst Group Data Centers (GDC). Daarbij ga je actief op zoek optimalisaties binnen het telecom en security domein van Access en datacenter netwerken.
 • 1-10 Van 224
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.