Bediende data entry lonen in Brugge

Als Bediende data entry mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 47.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Bediende data entry ligt tussen 36.800 € en 54.100 €. Voor een job als Bediende data entry zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge, Aalter, Oostende. Op StepStone.be kan je momenteel 17 vacatures terugvinden voor het beroep van Bediende data entry in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
47.500
36.800
Gemiddelde
54.100

Vacatures in Bediende data entry in Brugge

Calculator Verpakkingssector

Golfkarton Soenen
 • Roeselare
Als technisch/commercieel bediende maak je commerciële offertes voor nieuwe prijsaanvragen of tenders o.b.v. kostprijscalculatie in samenwerking met onze commerciële afdeling

Technisch commercieel Adviseur - ZELFBOUWMATERIALEN - Regio Maldegem

Manpower
 • Maldegem
Als technisch commercieel bediende ben je vlot in omgang en kan je goed samenwerken.

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Hays Response
 • Oostende
Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming die internationaal actief is, kijkt Hays Response Office Support uit een administratief bediende.

HR Manager

HR essentials
 • Kortemark
Ben je in en diensthoofden verantwoordelijk voor de werving en selectie van bedienden en arbeiders en zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers snel geïntegreerd worden in het bedrijf.

Data Specialist

OZ - Onafhankelijk Ziekenfonds
 • Brugge
Jouw doorgezette analyses zorgen voor diepgaand inzicht in de data rond onze terugbetalingen. Als specialist in deze materie ga jij grondig aan de slag met de beschikbare data.

Junior Financieel Manager

HUDSON
 • Oostende
Je bent stressbestendig en in staat om een hoeveelheid data op een gestructureerde en accurate manier te verwerken met blijvend oog voor detail.

Technisch Administratie Bediende

Randstad Gent 6127
 • Kortemark
Als technisch bediende neem je graag je verantwoordelijkheid op en werk je je taken nauwgezet af.

Payroll/Comp en Ben Officer bedienden voltijds of 90%

HR Talents
 • Aalter
HR Talents * Aalter * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Mijn klant is een gekende speler met ook drukke activiteiten en werkzekerheid in Corona tijden. Jouw verantwoordelijkheden

O&M Civil Asset Management Engineer

Parkwind NV
 • Oostende
by processing offshore monitoring data; * You have an analytical approach with strong interest in data analysis and appetite for academic exercises.

HR Business Partner

Talentus Vilvoorde
 • België
Je ondersteunt het management door relevante rapportages op te maken, maar eveneens door nauwkeurige data- en trendsanalyses uit te voeren.
 • 1-10 Van 17
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.