Bediende data entry lonen in Aalst

Als Bediende data entry mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 47.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Bediende data entry ligt tussen 36.800 € en 54.100 €. Voor een job als Bediende data entry zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Gent, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 187 vacatures terugvinden voor het beroep van Bediende data entry in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
47.500
36.800
Gemiddelde
54.100

Vacatures in Bediende data entry in Aalst

Master Data Technician LIMS

Pfizer SA
 • Puurs
Als LMDM Master data technician LIMS ben jij het data (lotplannen maw testen die in het labo moeten uitgevoerd worden, staalhoeveelheden en materiaal specifieke parameters) in LIMS en gerelateerde randsystemen.

Data Warehouse PostgreSQL Administrator

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Data Warehouse PostgreSQL Administrator - Als DWH PostgreSQL Administrator neem je deel aan een project om een BI (Big Data)-platform op te zetten waarin PostgreSQL-Databases zullen worden gebruikt.

Privacy Medewerker - Data Protection Officer

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaerbeek
Je hebt een grote interesse in data privacy en je hebt bij voorkeur een DPO-opleiding gehad

Allround Winkelmedewerker bij De Kinder Hardware te Buggenhout - Vast contract

A&S Careers
 • Buggenhout
De Kinder Hardware biedt jou een fulltime bediendefunctie aan met een competitief salaris in verhouding tot jouw kwalificaties en ervaring.

Specialist Data Feed Programming

Synergie Belgium nv
 • Brussel
Je werkt binnen een datawarehouse-omgeving. * Je ontsluit databanken, data mining en backend-systemen hebben geen geheimen voor jou. * Je neemt deel aan een project om een BI (Big Data) -platform op te zetten

Bediende Export

Synergie Belgium nv
 • Puurs-Sint-Amands
Een open bedrijfsklimaat, een stimulerende bedrijfscultuur, kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen, een aangepaste omkadering, interimtraject (bediendecontract) met ...

Finance Manager met M&A ervaring

Dixon Finance
 • Brussel
Je leidt de planning- en solution workshops om de nodige M&A-data te verzamelen.

Technical Service Engineer

Introduce
 • Dendermonde
Een stabiele, vaste betrekking met bediende-statuut, in dag-uren,

Process Engineer

Leclère & Consultants
 • Puurs
Een grondige data-analyse voeren aan de hand van het DCS en op basis daarvan kan je de juiste conclusies trekken en de juiste acties ondernemen.

After Sales Talent

Aston Martin Brussels
 • Woluwe-Saint-Étienne
Aston Martin Brussels * Sint-Stevens-Woluwe * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introduction - Om onze concessie te versterken, zoeken we een getalenteerde After Sales Talent. Missie en taken
 • 1-10 Van 187
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.