Bediende callcenter lonen in Brugge

Als Bediende callcenter mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Bediende callcenter ligt tussen 30.200 € en 45.200 €. Voor een job als Bediende callcenter zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge, Aalter, Oostende. Op StepStone.be kan je momenteel 14 vacatures terugvinden voor het beroep van Bediende callcenter in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.400
30.200
Gemiddelde
45.200

Vacatures in Bediende callcenter in Brugge

HR Officer - Payroller

Golfkarton Soenen
 • Roeselare
Je zorgt voor een correcte sociale- en loonadministratie zowel van arbeiders als bedienden i.s.m. ons sociaal secretariaat.

Commercieel bediende Automotive

Sales Talents
 • Handzame
Sales Talents * Handzame * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - De opdrachtgever van Sales Talents is een gevestigde waarde en verdeler van het A-merk in de wereld van vrachtwagens & onderdelen.

Calculator Verpakkingssector

Golfkarton Soenen
 • Roeselare
Als technisch/commercieel bediende maak je commerciële offertes voor nieuwe prijsaanvragen of tenders o.b.v. kostprijscalculatie in samenwerking met onze commerciële afdeling

HR Manager

HR essentials
 • Kortemark
Ben je in en diensthoofden verantwoordelijk voor de werving en selectie van bedienden en arbeiders en zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers snel geïntegreerd worden in het bedrijf.

Callcenter Proximus

Synergie Belgium nv
 • Brugge
Synergie Belgium nv * Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden * Voor het contact center van Proximus in Brugge zijn we op zoek nieuwe talenten!

MANAGEMENT ASSISTANT - DEELTIJDS

Hays Response
 • Knokke-Heist
Voor een projectontwikkelaar in Knokke zijn we op zoek een allround administratief bediende met ervaring binnen de bouwsector. Interesse in deze job als administratief bediende?

Technisch Administratie Bediende

Randstad Gent 6127
 • Kortemark
Als technisch bediende neem je graag je verantwoordelijkheid op en werk je je taken nauwgezet af.

Payroll/Comp en Ben Officer bedienden voltijds of 90%

HR Talents
 • Aalter
HR Talents * Aalter * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Mijn klant is een gekende speler met ook drukke activiteiten en werkzekerheid in Corona tijden. Jouw verantwoordelijkheden

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Hays Response
 • Oostende
Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming die internationaal actief is, kijkt Hays Response Office Support uit een administratief bediende.

Kantoorverantwoordelijke / IAB Accountant / Directie - Tielt

Austin Bright
 • Tielt
Je kan werken op basis van een zelfstandigenstatuut of als bediende.
 • 1-10 Van 14
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.