Bediende binnendienst lonen in Antwerpen

Als Bediende binnendienst mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Bediende binnendienst ligt tussen 30.300 € en 45.400 €. Voor een job als Bediende binnendienst zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 41 vacatures terugvinden voor het beroep van Bediende binnendienst in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.500
30.300
Gemiddelde
45.400

Vacatures in Bediende binnendienst in Antwerpen

TECHNISCH-COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (M/V)

Intelect Sint-Niklaas
 • Sint-Niklaas
Voor een innovatieve en bloeiende KMO in woon- en leefcomfort zijn wij op zoek naar een Technisch-Commercieel Medewerker Binnendienst voor de toonzaal/showroom.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Bouwmaterialen L. Van den Broeck
 • Lier
Bouwmaterialen L. Van den Broeck * Lier * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie * Afdeling: DAK - ISOLATIE - GEVEL - Functie * Telefonische informatie en advies verstrekken aan professionele klanten.

Outbound call agent Antwerpen

Daoust
 • Antwerpen
Daoust * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf.

Medewerker commerciële binnendienst - automotive Wilrijk

OfficeTeam
 • Wilrijk
OfficeTeam * Wilrijk * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Onze klant is gevestigd in de regio Wilrijk. Jouw verantwoordelijkheden * Je fungeert als eerste en klanten

Commercieel Bediende

Sales Talents
 • Londerzeel
Voor de vestiging in België (Londerzeel) zijn zij op zoek een commerciële binnendienst ter

Commercieel binnendienst coördinator

Sales Talents
 • Sint-Niklaas
Sales Talents * Sint-Niklaas * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Onze klant is een gerenomeerde speler binnen de bouwafwerkingssector in Sint Niklaas.

Laborant scheikunde

Synergie Belgium nv
 • Puurs
Een open bedrijfsklimaat, een stimulerende bedrijfscultuur, kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen, een aangepaste omkadering, interimtraject (bediendecontract) met ...

HR Admin & Payroll Officer

AQUAFIN NV
 • Aartselaar
Je zorgt voor een correcte en tijdige loonverwerking van de medewerkers (bedienden).

Account Manager Bouw

SAM
 • Antwerpen
Op het kantoor in Antwerpen kun jij de calculaties en offertes uitwerken in samenwerking met de binnendienst en backoffice.

administratief bediende M/V

Intelect Berchem
 • Berchem
Intelect Berchem * Berchem * Vast contract, onbepaalde tijd * Thuiswerk - Jouw verantwoordelijkheden - Ben je altijd al gebeten geweest door administratie en het verder helpen van klanten?
 • 1-10 Van 41
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.