Bediende Loonadministratie lonen in België

Als Bediende Loonadministratie mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 43.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Bediende Loonadministratie ligt tussen 35.700 € en 52.100 €. Voor een job als Bediende Loonadministratie zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 138 vacatures terugvinden voor het beroep van Bediende Loonadministratie in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
43.000
35.700
Gemiddelde
52.100

Vacatures in Bediende Loonadministratie

Payroll Officer

HR Talents
 • Groot-Bijgaarden
HR Talents * Groot-Bijgaarden * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Onze klant is een bedrijf actief in de paramedische sector. HR Talents is op zoek voor hen een talent in payroll en reward. Jouw verantwoordelijkheden

Payroll Expert

Hasco invest
 • Hasselt
en het sociaal secretariaat sta je in voor een correcte personeel- en loonadministratie. * Je werkt mee aan de optimalisatie van de bestaande processen en de uitbouw van nieuwe processen met als resultaat een vlottere ...

Payroll Officer 80%

HR Talents
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant
Je bent de back up voor de payroll van de bediendepopulatie (+- 80 FTE's)

Payroll Specialist (regio Geel)

Dixon HR
 • Geel
Payroll A-Z (voorbereiden, calculeren, controleren): zorgen voor een vlekkeloos verloop van de maandelijkse loonverwerking van arbeiders en bedienden (150 FTE)

Senior Payroll / comp en ben officer

HR Talents
 • Kortrijk
Je geeft alle medewerkers advies wat betreft loonadministratie en sociale wetgeving.

Payroll officer voltijds of 4/5e

HR Talents
 • Kortrijk
Je staat in voor de uitvoering van een tijdige en correcte maandelijkse loonverwerking van de bedienden van het bedrijf.

HR & Payroll Expert

Acerta Career Center
 • Leuven
Op een punctuele en kritische manier voer je tijdig de personeels- en loonadministratie uit van je klanten en durf je hen hierbij op een proactieve manier en procesgericht aan te sturen.

Payroll Officer

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaerbeek
Je bent verantwoordelijk voor een aantal afdelingen waarvoor je de loonadministratie van A tot Z beheert.

Payroll Specialist 4/5

Stegmann Belgium (BVBA)
 • Antwerpen
Uitvoeren van een tijdige en correcte loonadministratie van de arbeiders

PAYROLL SPECIALIST

HAYS
 • Zaventem
Zaventem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds * * * Functie met veel autonomie * Leermogelijkheden * Gevarieerde taken binnen payroll en c&b - Jouw verantwoordelijkheden
 • 1-10 Van 138
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.