Bar bediening lonen in Sint-Niklaas

Als Bar bediening mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 33.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Bar bediening ligt tussen 28.900 € en 43.300 €. Voor een job als Bar bediening zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Zwijndrecht. Op StepStone.be kan je momenteel 13 vacatures terugvinden voor het beroep van Bar bediening in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
33.200
28.900
Gemiddelde
43.300

Vacatures in Bar bediening in Sint-Niklaas

Systeemingenieur M/V

Vinci Energies Belgium
 • Zwijndrecht
Je staat in voor de dagelijkse bediening en het beheer van de computersystemen van het bedrijf, teneinde een optimale werking en continuïteit van de interne technische systemen te garanderen.

Flexibele vliegende receptionist(e) NL/FR/ENG

ISS Facility Services
 • Gent
Het onthaal en bediening van de bezoekers voor meerdere klanten

Senior Consultant Corporate Finance & Accountancy

Dixon Finance
 • Antwerpen
Op vrijdag gaat de bar open en kan je met je collega's genieten van een welverdiende drink.

Senior accountant (3-5 jr Exp) voor groeiend accountancykantoor

Dixon Finance
 • Antwerpen
We zijn voor hen op zoek nieuwe collega's, zoals o.a. een resultaatgerichte senior accountant / boekhouder voor het kantoor in Antwerpen.

Onthaal Medewerker - regio Wondelgem - optie vast

OfficeTeam
 • Wondelgem
OfficeTeam * Wondelgem * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Onze klant is gelegen in Wondelgem en is bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden

AGV System Engineer

Dematic
 • Zwijndrecht
As a System Engineer you and your colleagues are responsible for the preparation and implementation of our automatic guided vehicles within Europe and occasionally further abroad.

Administratief Bediende Logistiek Expeditie

Asap Office
 • Evergem
Voor onze groeiende, internationale klant in Evergem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker - expeditie. Asap Office * Evergem * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie

Administratieve Medewerkers

Lokaal Bestuur De Pinte
 • De Pinte
Als administratief medewerker van de respectievelijke dienst mee aan een kwaliteitsvolle dienstverlening op een klantvriendelijke en klantgerichte manier.

Manager Accountancy kantoor

Dixon Finance
 • Mechelen
Voor het kantoor gelegen in Mechelen zoeken we een ervaren manager van het accounting team dat op korte termijn mee zal kunnen instappen als partner. * Bachelor of Master accountancy, fiscaliteit of finance - Dixon Finance

SENIOR BOEKHOUDER ANTWERPEN

James Woodman
 • Antwerpen
James Woodman * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Zoek jij een nieuwe opportuniteit in de regio Antwerpen? Klaar voor net dat tikkeltje meer verantwoordelijkheid? Wil je jouw kennis uitbreiden? Dan zijn we op zoek jou!
 • 1-10 Van 13
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.