Bar bediening lonen in Kortrijk

Als Bar bediening mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 33.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Bar bediening ligt tussen 28.900 € en 43.300 €. Voor een job als Bar bediening zijn er heel wat jobaanbiedingen in Waregem. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Bar bediening in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
33.200
28.900
Gemiddelde
43.300

Vacatures in Bar bediening in Kortrijk

Full Stack C# / .NET Core Developer

HeadCount
 • Waregem
Getuige daarvan zijn de vele initiatieven zoals yoga-initiatie, smoothie-bar, loop- en fietsinitiatieven onder collega's.

Fullstack .net developer met kennis Angular

Experis
 • Waregem
Je hebt minstens 2 jaar ervaring als .net developer . Experis * Waregem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Hoe ziet jouw dag eruit?

junior/medior .net developer

Experis
 • Waregem
Als .net developer ben je verantwoordelijk voor het integreren van het document management systeem met de software dat reeds bij de eindklant draaiende is.

.NET Ontwikkelaar

HUDSON
 • Roeselare
Op basis van een grondige procesanalyse migreer je de bestaande inhousetoepassingen een standaard .NET-omgeving, hiervoor maak je gebruik van het op vandaag beschikbare Microsoftportfolio. * Roeselare

Senior .Net Developer

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Senior .Net Developer Als Senior .NET Developer sta je in voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties en voor de verbetering en het onderhoud van bestaande applicaties.

SENIOR .NET FULL STACK DEVELOPER

HAYS
 • Antwerpen
As the .NET Full Stack Developer, you'll be responsible for the development of (web) applications and transforming the legacy codes into new technologies.

JUNIOR DEVELOPER

HAYS
 • Zwijnaarde
Als software developer ben je verantwoordelijk per project van A tot Z. Je begint met het uitvoeren van zowel technische als functionele analyses. Ben jij de software developer waar Hays IT op zoek is? * Zwijnaarde

Dossierbeheerder Payroll

HR essentials
 • Waregem
HR essentials Dossierbeheerder Payroll - Om hun sterke groei te verzekeren, zijn we voor hen op zoek naar een dossierbeheerder payroll.

Productspecialist Aankoop

Cras NV
 • Waregem
We zijn op zoek een resultaatsgerichte productspecialist (aankoper) met sterke relationele vaardigheden en een groot leervermogen. Alsook steeds op de hoogte te zijn van de product-, markt- en projectinfo. Cras NV * Waregem

Medisch Begeleider

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Eeklo
Elke begeleider wordt ingeschakeld in een specifieke deeltaak. Rode Kruis-Vlaanderen * Eeklo * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Intro - Miljoenen mensen zijn op de vlucht voor oorlog, honger, vervolging of natuurgeweld.
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.