Bar bediening lonen in Antwerpen

Als Bar bediening mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 33.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Bar bediening ligt tussen 28.900 € en 43.300 €. Voor een job als Bar bediening zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Zwijndrecht. Op StepStone.be kan je momenteel 12 vacatures terugvinden voor het beroep van Bar bediening in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
33.200
28.900
Gemiddelde
43.300

Vacatures in Bar bediening in Antwerpen

Systeemingenieur M/V

Vinci Energies Belgium
 • Zwijndrecht
Je staat in voor de dagelijkse bediening en het beheer van de computersystemen van het bedrijf, teneinde een optimale werking en continuïteit van de interne technische systemen te garanderen.

Senior Consultant Corporate Finance & Accountancy

Dixon Finance
 • Antwerpen
Op vrijdag gaat de bar open en kan je met je collega's genieten van een welverdiende drink.

Senior accountant (3-5 jr Exp) voor groeiend accountancykantoor

Dixon Finance
 • Antwerpen
We zijn voor hen op zoek nieuwe collega's, zoals o.a. een resultaatgerichte senior accountant / boekhouder voor het kantoor in Antwerpen.

AGV System Engineer

Dematic
 • Zwijndrecht
As a System Engineer you and your colleagues are responsible for the preparation and implementation of our automatic guided vehicles within Europe and occasionally further abroad.

Manager Accountancy kantoor

Dixon Finance
 • Mechelen
Voor het kantoor gelegen in Mechelen zoeken we een ervaren manager van het accounting team dat op korte termijn mee zal kunnen instappen als partner. * Bachelor of Master accountancy, fiscaliteit of finance - Dixon Finance

SENIOR BOEKHOUDER ANTWERPEN

James Woodman
 • Antwerpen
James Woodman * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Zoek jij een nieuwe opportuniteit in de regio Antwerpen? Klaar voor net dat tikkeltje meer verantwoordelijkheid? Wil je jouw kennis uitbreiden? Dan zijn we op zoek jou!

FINANCE MANAGER

Hays Response
 • Antwerpen
Voor onze klant te Antwerpen Centrum, een hippe, magische werkgever in de eventsector, zijn we wegens groei op zoek naar een finance manager . Als finance manager sta je onder de CFO en heb je een team van drie onder jou.

Accountant met een passie voor sport

Dixon Finance
 • Antwerpen
Dixon Finance * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Dit kantoor begeleidt bekende sporters bij het optimaliseren van hun fiscale situatie.

Boekhouder - Kmo - Antwerpen Centrum

Accountemps
 • Antwerp
Accountemps * Antwerp * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Onze klant is actief in de sector van goud en edelmetaal. Je komt terecht in een jonge en dynamische ploeg waarbij je nauw .

Accountancy Consultant

Dixon Finance
 • Berchem
We zoeken namelijk iemand die recht van de schoolbanken komt voor de rol van accountancy consultant voor het hoofdkantoor in Berchem.
 • 1-10 Van 12
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.