Bancair medewerker/ster lonen in Brugge

Als Bancair medewerker/ster mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Bancair medewerker/ster ligt tussen 35.500 € en 51.600 €. Voor een job als Bancair medewerker/ster zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Bancair medewerker/ster in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.800
35.500
Gemiddelde
51.600

Vacatures in Bancair medewerker/ster in Brugge

Business Banker

Beobank
 • Antwerpen, Dendermonde, Brugge, Kortrijk, Gent
Beschik je over een bachelor- of masterdiploma, eventueel aangevuld met een commerciële ervaring in een bancaire context?

Verantwoordelijke Anti-Money-Laundering

Beobank
 • Brussel
Het bijstaan van de compliance verantwoordelijke in zijn relaties met interne en externe auditors en regulatoren in AML onderwerpen - Beobank * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

Adviseur Starters & Zelfstandigen

Acerta Career Center
 • Brugge
Voor de afdeling Starters & Zelfstandigen in Brugge zoeken we momenteel een (m/v/x): Adviseur Starters & Zelfstandigen - Die klanten zijn starters en gevestigde zelfstandigen, vrije beroepers, kmo's en grote ondernemingen.

SALES CONTROLLER / Work-life balance +60K

James Woodman
 • Brugge
James Woodman * Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Project manager / Zaakvoerder

Gentis SA
 • Knokke-Heist
Je bent als project manager verantwoordelijk voor het volledige traject vanaf het concept tot en met de oplevering. Gentis SA * Knokke-Heist * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Kredietanalist

Beobank
 • Brussel
Beobank * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Het departement Analyse binnen de Directie Professionele en Hypothecaire Kredieten beoordeelt het kredietrisico van de financieringsaanvragen (met een privé ...

Adviseur Particuliere Klanten (M/V)

Beobank Réseau agents indépendants / Zelfstandig agenten-netwerk
 • Lommel
Beobank - Particuliere Klanten (M/V) * Lommel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - We willen het dagelijks leven van onze klanten vergemakkelijken met persoonlijke oplossingen.

Commercieel Klanten Adviseur

BUY WAY Personal Finance
 • Bruxelles
BUY WAY Personal Finance * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Je komt terecht in een ben jij het eerste commerciële aanspreekpunt van onze klanten.

Directeur Bankagentschap (M/V)

Beobank Réseau agents indépendants / Zelfstandig agenten-netwerk
 • Lievegem
En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Beobank * Lievegem * Franchise * Voltijds - Introductie ''Ik ben een echte ondernemer.

Account Manager West-Vlaanderen

TEMPO-TEAM Regio West- & Oost- Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
Voor een topspeler in afvalverwerking zijn wij op zoek naar een account manager . Na een uitgebreide kennismaking met onze producten en diensten, markten en klanten, staat u mee in voor de verdere uitwerking van de ...
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.