Balie assistent lonen in Mechelen

Als Balie assistent mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Balie assistent ligt tussen 30.900 € en 46.000 €. Voor een job als Balie assistent zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Zaventem, Elsene. Op StepStone.be kan je momenteel 17 vacatures terugvinden voor het beroep van Balie assistent in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.800
30.900
Gemiddelde
46.000

Vacatures in Balie assistent in Mechelen

Commercieel Medewerker Binnendienst

Bouwmaterialen L. Van den Broeck
 • Lier
Rechtstreekse verkoop aan de balie.

Administratief medewerker Inschrijvingen

Vrije Universiteit Brussel
 • Elsene
Vrije Universiteit Brussel * Elsene * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds - De Vrije Universiteit Brussel staat al bijna 50 jaar voor vrijheid, gelijk(waardig)heid en verbondenheid en dat leeft sterk op onze campussen bij ...

TECHNISCH COMMERCIELE BINENNDIENST

Hays Response
 • Zaventem
Bovendien val je ook af en toe in aan de verkoopbalie wanneer deze onbemand is.

Mobiele Consulent Starters & Zelfstandigen

Acerta Career Center
 • Vlaams-Brabant, Brussel
Je ben hét gezicht en eerste aanspreekpunt voor alle klanten die zich aanmelden aan de balie.

Parts Product Specialist

Bergerat Monnoyeur
 • Overijse
Bergerat Monnoyeur * Overijse * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Ben je klantgericht met een passie voor techniek en grondverzet?

Strategy & Legal Medewerker

Le Groupe P&V - De P&V Groep
 • Bruxelles
U hebt een masterdiploma rechten en een nuttige ervaring aan de balie en/of binnen de juridische dienst van een onderneming (minimaal drie jaar ervaring).

Jurist-Schadebeheerder

Arag SE-Branch Belgium
 • Bruxelles
Je hebt een ervaring van minimum 3 jaar aan de balie.

Jurist

BUY WAY Personal Finance
 • Bruxelles
BUY WAY Personal Finance * Brussel * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden * Je beantwoordt vragen en verzoeken: je geeft duidelijk, pragmatisch en oplossingsgericht juridisch advies aan andere ...

Dossierbeheerder(ster) - Invorderingen

Leroy & Partners
 • Ixelles
Het administratieve beheer en de opvolging van dossiers ; * De controle van de administratieve gegevens in de dossiers ; * De gestructureerde rapportage van de evolutie van de dossiers aan de hiërarchie.

Schadebeheerder Hospitalisatieverzekering

AG Insurance
 • Bruxelles
Binnen de dienst Health Care zijn we op zoek naar beheerders hospitalisatieverzekering voor twee afdelingen: Service Center en Claims.
 • 1-10 Van 17
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.