Balie assistent lonen in Antwerpen

Als Balie assistent mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Balie assistent ligt tussen 30.900 € en 46.000 €. Voor een job als Balie assistent zijn er heel wat jobaanbiedingen in Lier. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Balie assistent in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.800
30.900
Gemiddelde
46.000

Vacatures in Balie assistent in Antwerpen

Commercieel Medewerker Binnendienst

Bouwmaterialen L. Van den Broeck
 • Lier
Rechtstreekse verkoop aan de balie.

Allround Administratief Bediende

Motorrad JOY'N US
 • BMW Meeusen Motoren - Wijnegem, Meerhout
Een mogelijkheid om je zowel op administratief als op commercieel vlak maximaal te ontplooien. Motorrad JOY'N US * BMW Meeusen Motoren - Wijnegem, Meerhout * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

Medewerker commerciële binnendienst - automotive Wilrijk

OfficeTeam
 • Wilrijk
OfficeTeam * Wilrijk * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Onze klant is gevestigd in de regio Wilrijk. Jouw verantwoordelijkheden * Je fungeert als eerste en klanten

administratief bediende M/V

Intelect Berchem
 • Berchem
Voor een klant van ons, actief in de verkoop van zwembaden en toebehoren zijn we op zoek allround administratief medewerker. Omschrijven je vrienden je daarnaast als een administratieve duizendpoot en wil je snel opstarten?

Parttime of voltijdse Medewerker Dossierbeheer - Berlaar

Accountemps
 • Berlaar
Accountemps * Berlaar * Interimwerk met optie 'vast werk' * Deeltijds - Onze klant is een bloeiend en dynamisch boekhoudkantoor in Berlaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in diverse dossiers van zowel eenmanszaken als vennootschappen.

Parttime administratief bediende in de Logistieke wereld

Daoust
 • Duffel
Daoust * Duffel * Vast contract, onbepaalde tijd * Deeltijds - Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf.

Sales & Field Assistant Service

OTIS
 • Herentals
Om onze positie op de Belgische markt verder te versterken, zijn wij op zoek een ervaren Sales & Field Assistant (m/v/x) voor het kantoor te Herentals. Als Sales & Field Assistant ben je een belangrijke .

Customer Solution Services medewerker

Essent
 • Kontich
Als medewerker van het Customer Solution Services (CSS) team speel je een belangrijke rol in het behandelen van klantendossiers, oplossen van klantenvragen en in de afhandeling van zakelijke en residentiële klachten.

Logistiek Administratief Bediende - Antwerpen

OfficeTeam
 • Antwerpen
Je bent klantvriendelijk en administratief sterk - Bekijk de website van OfficeTeam voor andere boeiende opportuniteiten binnen office management, customer service, logistiek, aankoop, HR, marketing, administratie en onthaal.

Billing Medewerker

Essent
 • Kontich
Als Billing medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van de facturering van onze zakelijke en residentiële klanten. Essent * Kontich * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Functieomschrijving
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.