B2B Vertegenwoordiger lonen in Brugge

Als B2B Vertegenwoordiger mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.400 €. Het gemiddelde loonbereik als B2B Vertegenwoordiger ligt tussen 34.800 € en 51.100 €. Voor een job als B2B Vertegenwoordiger zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge, Hooglede, Gits. Op StepStone.be kan je momenteel 26 vacatures terugvinden voor het beroep van B2B Vertegenwoordiger in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
42.400
34.800
Gemiddelde
51.100

Vacatures in B2B Vertegenwoordiger in Brugge

Technisch Commercieel Account Manager

ANDRESS CONSULTING
 • Oostkamp
Als technisch-commercieel deskundige bodemonderzoeken/milieumanagement ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten, i.c. B2B en overheidsinstanties.

Key Account & Project Manager B2B

MARTENS & BRIJS
 • Roeselare
Deze succesvolle en sterk groeiende familiale groep ontwikkelt private label ontbijtgranen en biedt B2B-oplossingen voor de voedingsindustrie.

Account Manager West-Vlaanderen

TEMPO-TEAM Regio West- & Oost- Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
TEMPO-TEAM Regio West- & Oost- Vlaanderen * West-Vlaanderen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Voor een topspeler in afvalverwerking zijn wij op zoek naar een account manager . Jouw verantwoordelijkheden

Sales Manager Solar

Voestalpine Sadef
 • Gits
Je hebt een relevante commerciële ervaring binnen een B2B-context (bouwsector, solar, hernieuwbare energie, ...).

Fleet Sales Advisor

BMW JOY'N US
 • BMW Cocquyt, Brugge
Je bent een ware “hunter” die zorgt voor een actieve B2B-prospectie, ter uitbreiding van de bestaande klantenportefeuille.

Business Analist (bouwsector)

Experis
 • Brugge
Je bent ook bereid te participeren in het presales traject, waarbij je de sales vertegenwoordiger in zijn commerciële activiteiten steunt (demo's geven, etc.)

Account Manager Short-Term Rental

Bergerat Monnoyeur
 • Belgium, North of France
Bergerat Monnoyeur * Belgium, North of France * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Heb je een passie voor de verhuur en marketing van grondverzetmachines?

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER COATINGS BOUWSECTOR

HAYS
 • Benelux
* * B2B verkoop Benelux - Je bent een goede onderhandelaar en hebt bij voorkeur minstens enkele jaren ervaring met B2B verkoop.

Vertegenwoordiger Cleaning Technology

Ekwa Consult
 • Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Starten als Vertegenwoordiger bij een 50 jaar internationaal actief familiebedrijf? Op dit moment zijn wij voor hen op zoek naar een Vertegenwoordiger Cleaning Technology voor de regio Oost- en West-Vlaanderen.

Account Manager Raamdecoratie - WOVL

Manpower
 • West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen
Manpower * West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Wij zoeken (M/V) Manpower Professional en ervaren professionals vooruit in hun carrière.
 • 1-10 Van 26
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.