Automatisatietechnieker/ster lonen in Aalst

Als Automatisatietechnieker/ster mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 47.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Automatisatietechnieker/ster ligt tussen 40.200 € en 57.500 €. Voor een job als Automatisatietechnieker/ster zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Gent, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 17 vacatures terugvinden voor het beroep van Automatisatietechnieker/ster in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
47.800
40.200
Gemiddelde
57.500

Vacatures in Automatisatietechnieker/ster in Aalst

Automation Engineer

LGA Engineering
 • Evergem
Voor onze klant binnen de procesindustrie gaan wij op zoek naar een Automation Engineer .

Test Automation Engineer

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Test Automation Engineer Als Test Automation Engineer draag je bij aan het automatiseren en het efficiënter maken van testing.

Sales Support Engineer Automation

SAM
 • Gent
Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Wat ga je doen? Als Sales Support Engineer sta je in voor zowel de technisch als commerciële ondersteuning van de buitendienst.

AUTOMATION ENGINEER l Hi-tech onderneming 32 VKD

Fuse Engineering
 • Gent
In Gent zijn ze momenteel op zoek naar een Automation Engineer . * Als automation engineer ben je in het bezit van een diploma industrieel ingenieur of een ander relevant technisch diploma, of je bent ...

Technieker Electromechanica/automatisatie

The Surgical Company be / Hospithera SA/NV
 • Brussel
The Surgical Company be / Hospithera SA/NV * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Bij The Surgical Company be/Hospithera SA/NV eindigt een verkoop niet met de ondertekening van het contract.

Automation Tester

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Het CIBG is het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest.

Test Automation Engineer

StepStone
 • Brussel
As our new Test Automation Engineer, you will

Tester

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
We zijn momenteel op zoek naar een Tester die belast zal worden met de opstelling en de uitvoering van de testplannen voor de verschillende platformen ontwikkeld door één van onze klanten-partners in het Brussels Gewest.

Project Engineer Machinebouw

Vinci Energies Belgium
 • Merelbeke, Herentals
Als Project Engineer Machinebouw sta je in voor advies klanten en het uitwerken van machine concepten op maat van de klant, en dit specifiek voor zowel greenfield- als revamping-projecten binnen ...

(internationale) Service Engineer | Civiele techniek

LMH
 • Lokeren
Als Service Engineer zal je verantwoordelijk zijn voor de herstellingen en onderhoud van de machines in de machineparken. * Lokeren * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds
 • 1-10 Van 17
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.