Automatisatietechnieker/ster lonen in België

Als Automatisatietechnieker/ster mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 47.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Automatisatietechnieker/ster ligt tussen 40.200 € en 57.500 €. Voor een job als Automatisatietechnieker/ster zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 28 vacatures terugvinden voor het beroep van Automatisatietechnieker/ster in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
47.800
40.200
Gemiddelde
57.500

Vacatures in Automatisatietechnieker/ster

Automation Engineer

LGA Engineering
 • Wommelgem
LGA Engineering * Wommelgem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Technicus Automatisatie

LGA Engineering
 • Tielt
Deze multinational uit regio Tielt gaat op zoek naar een Technicus Automatisatie om hun machinepark een hoger niveau te tillen en deze draaiende te houden.

Automation Engineer

Whoohoo Antwerpen
 • Puurs
Als Automation Engineer ga je bestaande complexe software analyseren, spoor je fouten op en pas je aan.

AUTOMATION ENGINEER | ANTWERPEN

Fuse Engineering
 • Antwerp
Technisch tekenaars, design engineers, automation engineers en sales engineers zullen aan jou rapporteren.

Total zoekt een automaticien

TOTAL
 • Ertvelde
Dan word jij onze nieuwe automaticien. Als automaticien ben je onklopbaar in oplossingsgericht denken. Wat houdt de functie van automaticien nog in?

Automation Engineer

Noël Franklin bvba
 • Waregem
Hoe ziet jouw dag eruit als Automation Engineer? * Als automation engineer word je interne specialist in het programmeren van de PLC's. * Het testen van de machine op de productievloer schrikt jou als automation engineer niet af.

International Automation Engineer

Brunel Belgium NV
 • Kapellen
Omwille van die reputatie en bewezen expertise heeft Brunel de vraag gekregen of wij voor deze vacature, onze klant kunnen ondersteunen met de zoektocht een International Automation Engineer.

Commissioning and Automation Engineer

BAKKER & PARTNERS
 • België
Als Commissioning & Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor de inbedrijfstelling, troubleshooting en optimalisatie van installaties bij klanten in de regio België en Luxemburg.

West Pharmaceutical Services Deutschland GmbH &Co. KG: Senior Validation Engineer Automation (m/w/d)

Jobs via StepStone.de
 • Eschweiler
Make a difference as a Senior Validation Engineer Automation (m/w/d) As a Senior Validation Engineer Automation (m/w/d), you will be leading the West automation quality validation program globally.

Automation & Reliability Engineer

WIENERBERGER NV
 • Beerse
Beerse * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Wienerberger is wereldwijd, n°1 in productie en verkoop van snelbouw. In Europa zijn we marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers.
 • 1-10 Van 28
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.