Automation Manager lonen in Hasselt

Als Automation Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 60.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Automation Manager ligt tussen 52.200 € en 71.700 €. Voor een job als Automation Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt. Op StepStone.be kan je momenteel 16 vacatures terugvinden voor het beroep van Automation Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
60.900
52.200
Gemiddelde
71.700

Vacatures in Automation Manager in Hasselt

Sales Engineer Factory Automation

Monitor HR Consulting
 • Limburg
Vandaag zijn er verschillende carrièreperspectieven te bespreken voor een gedreven (m/v/x) Sales Engineer Factory Automation regio Limburg & Vlaams-Brabant.

AUTOMATION ENGINEER| Machinebouw grootmacht 70k met wagen

Fuse Engineering
 • Limburg
Als marktleider zijn ze binnen hun R&D afdeling dringend op zoek naar een automation engineer met sterke affiniteit met robotica en PLC systemen die mee wil bouwen aan de toekomst.

PROJECTLEIDER AUTOMATION

HAYS
 • Antwerpen, Limburg
Ter ondersteuning van hun klanten in de industrie kijken zij momenteel samen met Hays Engineering uit een Projectleider of accountmanager Industrial Automation voor de regio Antwerpen-Limburg.

Test Automation Engineer

Altran Belgium
 • Flanders, Brussels
Update project manager regularly about the progress of testing activities

Finance Operations Consultant

TriFinance Belgium
 • Belgium
Support your client on issues related to shared service centers, business process outsourcing, and automation

Junior Sales Engineer Automation

SAM
 • Antwerpen, Limburg
Antwerpen, Limburg * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Junior Sales Engineer High Tech - Wat ga je doen? Routine is absoluut niet wat ik zoek voor deze vacature.

Project Automation Manager

Teknik
 • Antwerpen
Dan is deze opportuniteit als Project Automation Manager zeker iets voor jou! Als Project Automation Manager en werk je . Ben jij de Project Automation Manager die wij zoeken? Teknik * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd

Project Manager - Automation

WIENERBERGER NV
 • Beerse
ben je verantwoordelijk voor een correcte analyse, leg je de technische specificaties vast en zorg je voor een succesvolle implementatie van het project. * Als project engineer beheer je het project van A-Z. * Beerse

Technical Sales Engineer

Vinci Energies Belgium
 • Herentals
Als Technical Sales Engineer bij Actemium ga je op zoek sales opportuniteiten, werk je gericht commerciële acties uit en bouw je mee aan de industriële omgeving van morgen. Vinci Energies Belgium

Project Engineer Electrical - Combineer PM met engineering!

Dixon Engineering
 • Limburg
Bent u geprikkeld door deze rol als Project Engineer Electrical? Het is dan ook hierdoor dat ze binnen hun vestiging in Limburg, op zoek zijn een ervaren Project Engineer E&I. Dixon Engineering * Limburg * Freelance * Voltijds
 • 1-10 Van 16
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.