Automation Manager lonen in Antwerpen

Als Automation Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 65.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Automation Manager ligt tussen 58.300 € en 78.500 €. Voor een job als Automation Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 26 vacatures terugvinden voor het beroep van Automation Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
65.900
58.300
Gemiddelde
78.500

Vacatures in Automation Manager in Antwerpen

Manager Automatisatie

AQUAFIN NV
 • Aartselaar
Wat doet een Manager Automatisatie?

Project Manager HVAC

LMH
 • Antwerpen
Als Project Manager HVAC werk je zelfstandig en ben je operationeel verantwoordelijk voor de projecten, van A tot Z. Dit wil zeggen dat je instaat voor het geven van advies, de opmaak van offertes, het ...

Project Manager HVAC

LMH
 • Antwerpen
Als Project Manager HVAC werk je zelfstandig en ben je operationeel verantwoordelijk voor de projecten, van A tot Z. Dit wil zeggen dat je instaat voor het geven van advies, de opmaak van offertes, het ...

Marketing Manager E-Commerce

Dixon Sales & Marketing
 • Mechelen
Ben jij de data gedreven E-Commerce Manager die op zoek gaat die éné speciale procent die al het verschil maakt?

Account Manager Installateurs / Tableautiers

Rialto Recruitment nv
 • Bruxelles
Une formation approfondie et complète en Electrical Distribution et Automation & Control est prévue pendant la période d'intégration.

Field Service Engineers - Industrial Packaging Solutions - Belgium

Signode Netherlands BV
 • Brussel, Liège, Antwerpen, Limburg
Signode is a pioneer in the industrial packaging sector with a long history of customer-focused innovations in materials, processes and automation technology that have revolutionized the sector.

CRM & CAMPAIGN SPECIALIST

HAYS
 • Antwerpen
Als CRM & Campaign specialist met een uitstekende kennis van Salesforce ben jij verantwoordelijk voor de implementatie van marketing automation binnen de organisatie.

Online Marketeer met e-commerce ervaring 45k

SAM
 • Sint-Niklaas
Weet je wat Marketing Automation is? Binnen dit team is iedereen hands-on, de manager zelf zet mee marketing campagnes op en wekelijks wordt er gepingpongd over strategieën en verbeteringen.

Future Leaders in Process Automation

Pfizer SA
 • Puurs
Pfizer SA * Puurs * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Onze site in Puurs is de grootste productie- en verpakkingssite van Pfizer in Europa, gespecialiseerd in de productie van steriel inspuitbare geneesmiddelen.

Application Engineer Proces automatisatie

Verpoucke
 • Antwerpen, Nederland, Luxemburg
Als Application Engineer Process Automation ben je mede verantwoordelijk voor de groei en de omzet van de organisatie.
 • 1-10 Van 26
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.