Automation Manager lonen in België

Als Automation Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 60.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Automation Manager ligt tussen 52.200 € en 71.700 €. Voor een job als Automation Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 79 vacatures terugvinden voor het beroep van Automation Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
60.900
52.200
Gemiddelde
71.700

Vacatures in Automation Manager

Project Automation Manager

Teknik
 • Antwerpen
Dan is deze opportuniteit als Project Automation Manager zeker iets voor jou! Als Project Automation Manager en werk je . Ben jij de Project Automation Manager die wij zoeken?

Project Manager - Automation

WIENERBERGER NV
 • Beerse
Beerse * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers.

Project Automation Manager

Teknik
 • Antwerpen
Dan is deze opportuniteit als Project Automation Manager zeker iets voor jou! Als Project Automation Manager en werk je . Ben jij de Project Automation Manager die wij zoeken?

Project Engineer Machinebouw

Vinci Energies Belgium
 • Merelbeke, Herentals
Chez Actemium vous ne trouvez que des experts en automation, contrôle de process & instrumentation, ingénierie électrique et mécanique, nettoyage industriel & tuyauterie et dans l'industrie IT.

PROJECTLEIDER AUTOMATION

HAYS
 • Antwerpen, Limburg
Ter ondersteuning van hun klanten in de industrie kijken zij momenteel samen met Hays Engineering uit een Projectleider of accountmanager Industrial Automation voor de regio Antwerpen-Limburg.

Test Automation Engineer

Altran Belgium
 • Flanders, Brussels
Update project manager regularly about the progress of testing activities

Domain Specialist HVAC (M/V)

STIB / MIVB
 • Bruxelles
Je werkt in het departement Buildings & Access en je Building Automation Systems. • Je onderschrijft alle fasen als Project Manager teneinde enkelvoudige technische werven binnen de afdeling te beheren en je ...

Junior Sales Engineer Industriële Automatisering

Monitor HR Consulting
 • Merelbeke
B&R Industriële Automatisering behoort tot de divisie “Machine & Factory Automation” binnen de groep ABB, met hoofdvestiging in Oostenrijk, telt meer dan 3.800 medewerkers in 168 landen en behoort tot de ...

Quality Manager

Experis
 • Henegouwen
For a major client located in the Hainaut area specialised in the Energy & Automation sector, we are looking for a Quality Manager.

PROJECT MANAGER - HVAC

Fuse Engineering
 • Liège
Afin d'étendre davantage son marché et d'assurer la bonne coordination de ses futurs projets, elle est actuellement à la recherche d'un nouveau project manager.
 • 1-10 Van 79
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.