Autobus chauffeur lonen in Mechelen

Als Autobus chauffeur mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 39.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Autobus chauffeur ligt tussen 33.200 € en 48.900 €. Voor een job als Autobus chauffeur zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 18 vacatures terugvinden voor het beroep van Autobus chauffeur in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
39.300
33.200
Gemiddelde
48.900

Vacatures in Autobus chauffeur in Mechelen

Hoofd Operaties Tram

De Lijn
 • Antwerpen
Samen met een team van ruim 600 gedreven chauffeurs die op hun beurt bijgestaan worden door 8 teamcoaches, 2 dagplanners en 1 assistent, zet jij je elke dag in om onze reizigers tevreden te maken.

Chauffeur

MDH Foodservice
 • Bruxelles
MDH Foodservice * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Jouw verantwoordelijkheden * Je hebt een voltijdse 38u contract * Je bent zelf verantwoordelijk van het laden van de bestellingen bij aankomst.

Hoofd Operaties

De Lijn
 • Brussel
Als Hoofd Operaties ben je verantwoordelijk voor een uitstekende kwaliteit van elke rit van de ruim 650 chauffeurs in jouw gebied.

Customer Service Logistiek

Intelect Zaventem
 • België
Je werkt bij de dienst Customer Service, waar je enerzijds verantwoordelijk bent voor het correct registreren van de dossiers die de chauffeurs binnen brengen.

Commercieel Bediende

Sales Talents
 • Londerzeel
Sporadisch de chauffeurs verder helpen aan de receptie;

Parttime administratief bediende in de Logistieke wereld

Daoust
 • Duffel
Telefonisch te woord staan en verder helpen van interne werknemers – chauffeurs bij problemen - Zeer grote nauwkeurigheid aan de dag leggen (alle chauffeurs draaien op jouw inputs)

Vrachtwagenchauffeur Mazout regio Vlaams-Brabant en Brussel

Octa+
 • Vlaams-Brabant, Brussel, Limburg
je krijgt een opleiding on-the-job met één van onze ervaren chauffeurs; Ben jij de chauffeur die we zoeken en wil jij onze mazoutambassadeur worden?

Technicus (elektro)mecanicien Bus (M/V)

STIB / MIVB
 • Bruxelles
• Je hebt een rijbewijs B. Eenmaal aangeworven zal je dezelfde opleiding volgen als onze buschauffeurs en het rijbewijs D behalen.

Bediende Export

Synergie Belgium nv
 • Puurs-Sint-Amands
Synergie Belgium nv * Puurs-Sint-Amands * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Waarom je kiest voor Novartis? 750 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op.

administratief bediende M/V

Intelect Berchem
 • Berchem
Voor een klant van ons, actief in de verkoop van zwembaden en toebehoren zijn we op zoek allround administratief medewerker. Omschrijven je vrienden je daarnaast als een administratieve duizendpoot en wil je snel opstarten?
 • 1-10 Van 18
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.