Autobus chauffeur lonen in Leuven

Als Autobus chauffeur mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 39.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Autobus chauffeur ligt tussen 33.200 € en 48.900 €. Voor een job als Autobus chauffeur zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Leuven, Berg (Vlaams-Brabant). Op StepStone.be kan je momenteel 13 vacatures terugvinden voor het beroep van Autobus chauffeur in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
39.300
33.200
Gemiddelde
48.900

Vacatures in Autobus chauffeur in Leuven

Parttime administratief bediende in de Logistieke wereld

Daoust
 • Duffel
Telefonisch te woord staan en verder helpen van interne werknemers – chauffeurs bij problemen - Zeer grote nauwkeurigheid aan de dag leggen (alle chauffeurs draaien op jouw inputs)

Technicus (elektro)mecanicien Bus (M/V)

STIB / MIVB
 • Bruxelles
• Je hebt een rijbewijs B. Eenmaal aangeworven zal je dezelfde opleiding volgen als onze buschauffeurs en het rijbewijs D behalen.

Vrachtwagenchauffeur Mazout regio Vlaams-Brabant en Brussel

Octa+
 • Vlaams-Brabant, Brussel, Limburg
je krijgt een opleiding on-the-job met één van onze ervaren chauffeurs; Ben jij de chauffeur die we zoeken en wil jij onze mazoutambassadeur worden?

Vrachtwagenchauffeur Mazout regio Limburg

Mazoutvoordeel
 • Limburg
Als Vrachtwagenchauffeur ben jij hét gezicht van Mazoutvoordeel.be bij onze klanten. Mazoutvoordeel * Limburg * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

administratief bediende M/V

Intelect Berchem
 • Berchem
Voor een klant van ons, actief in de verkoop van zwembaden en toebehoren zijn we op zoek allround administratief medewerker. Omschrijven je vrienden je daarnaast als een administratieve duizendpoot en wil je snel opstarten?

Mecanicien

Bruxelles Propreté NET Brussel
 • Bruxelles
Je hebt een technisch diploma mechanica of elektromechanica A2 of A3 met een eerste geslaagde ervaring als mecanicien in de automobielsector - Bruxelles Propreté NET Brussel * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Parttime of voltijdse Medewerker Dossierbeheer - Berlaar

Accountemps
 • Berlaar
Accountemps * Berlaar * Interimwerk met optie 'vast werk' * Deeltijds - Onze klant is een bloeiend en dynamisch boekhoudkantoor in Berlaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in diverse dossiers van zowel eenmanszaken als vennootschappen.

Technicus Metro (M/V)

STIB / MIVB
 • Bruxelles
Als Technicus Metro zit je in het hart van de Brusselse mobiliteit, je maakt deel uit van een grote familie van gepassioneerde mensen en je werkt op technieken en onderhoudsprocessen die uniek zijn in België.

TECHNICIEN DE MAINTENANCE ELECTRICITE-HVAC

HAYS
 • Bruxelles
* * Expérience en électricité liée à l'HVAC Leader sur son marché, celui-ci recherche trois techniciens en ELECTRICITE & HVAC afin de renforcer son équipe sur un site fixe sur ...

Logistiek Administratief Bediende - Antwerpen

OfficeTeam
 • Antwerpen
Je bent klantvriendelijk en administratief sterk - Bekijk de website van OfficeTeam voor andere boeiende opportuniteiten binnen office management, customer service, logistiek, aankoop, HR, marketing, administratie en onthaal.
 • 1-10 Van 13
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.