Autobus chauffeur lonen in Brussel

Als Autobus chauffeur mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 39.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Autobus chauffeur ligt tussen 33.200 € en 48.900 €. Voor een job als Autobus chauffeur zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Leuven, Berg (Vlaams-Brabant). Op StepStone.be kan je momenteel 15 vacatures terugvinden voor het beroep van Autobus chauffeur in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
39.300
33.200
Gemiddelde
48.900

Vacatures in Autobus chauffeur in Brussel

Commercieel Bediende

Sales Talents
 • Londerzeel
Sporadisch de chauffeurs verder helpen aan de receptie;

Technicus (elektro)mecanicien Bus (M/V)

STIB / MIVB
 • Bruxelles
• Je hebt een rijbewijs B. Eenmaal aangeworven zal je dezelfde opleiding volgen als onze buschauffeurs en het rijbewijs D behalen.

Klantendienst medewerker

ASAP.be
 • Ninove
contact met particuliere én professionele klanten * facturatie van directe behandelingen * toonbankverkoop van kleine bestellingen zoals voegsels, onderhoudsproducten,... * eigen kassabeheer * telefonische afspraken ...

ADMINISTRATIEF CO�RDINATOR DISTRIBUTIECENTER M/V

Intelect Gent
 • Ninove
Je zorgt daarnaast ook voor een effectieve routeplanning van de 3 chauffeurs voor leveringen over heel Belgi� en bezorgt eveneens de magazijniers een overzicht van de te verwerken inkomende en uitgaande ...

Vrachtwagenchauffeur Mazout regio Vlaams-Brabant en Brussel

Octa+
 • Vlaams-Brabant, Brussel, Limburg
je krijgt een opleiding on-the-job met één van onze ervaren chauffeurs; Ben jij de chauffeur die we zoeken en wil jij onze mazoutambassadeur worden?

Administratief Bediende - Asse - vaste uren

OfficeTeam
 • Asse
OfficeTeam * Asse * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds

Category Assistant

DELHAIZE
 • Zellik
Als Category Assistant Salted Grocery ben je verantwoordelijk voor de operationele en administratieve organisatie van een filière.

Administratief Medewerker Invorderingen

Fluvius
 • Melle
Als administratieve kracht werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening. Fluvius * Melle * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds - Fluvius System Operator CVBA - Jouw verantwoordelijkheden

Alarmcentrale Medewerker

G4S Secure Solutions SA/NV
 • Vilvoorde
Als alarmcentrale medewerker en beveiliging van personen, gebouwen en wagens voor onze nationale en internationale klanten. * Ervaring als call center medewerker, medewerker Customer Service of als dispatcher is een pluspunt.

MEDEWERKER VOOR DE KLANTENDIENST (M/F)

Parking.brussels
 • Bruxelles
beantwoordt u aanvragen, klachten en vragen gericht aan het Agentschap, telefonisch, schriftelijk of persoonlijk, teneinde de klant een optimale service aan te bieden voor parkinggerelateerde vragen; Parking.brussels * Brussel
 • 1-10 Van 15
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.