AutoCAD-tekenaar lonen in Brugge

Als AutoCAD-tekenaar mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 39.200 €. Het gemiddelde loonbereik als AutoCAD-tekenaar ligt tussen 32.100 € en 47.700 €. Voor een job als AutoCAD-tekenaar zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge, Aalter, Kortemark. Op StepStone.be kan je momenteel 15 vacatures terugvinden voor het beroep van AutoCAD-tekenaar in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
39.200
32.100
Gemiddelde
47.700

Vacatures in AutoCAD-tekenaar in Brugge

CAD Tekenaar

Stanley Security Belgium
 • Brugge
Voor onze entiteit A&E Brugge, onderdeel van Stanley Security Belgium,  zijn we op zoek een  CAD tekenaar. * Als technisch tekenaar heb je een zeer goede kennis van tekensoftware (AutoCad 2D/ZWCad 2D).

Coördinator Werven bouwtechnische affiniteit

SEGAF
 • Kortemark
Je bent ervaren met het Office-pakket en met een tekenprogramma (AutoCad,…)

Ontwerper HVAC

LMH
 • Aalter
Je hebt kennis van Autocad, bij voorkeur ook kennis van Revit en BIM

Account Manager Projectadviseur

Rialto Recruitment nv
 • Vlaanderen
Je bent in staat AutoCad tekeningen te interpreteren/lezen.

Account Manager ERP/Software

Sales Talents
 • Vlaanderen
Ervaring als technisch tekenaar of je bent al in aanraking gekomen met de implementatie van ERP systemen;

SALES CONSULTANT SOFTWARESOLUTIONS M/V

Intelect Gent
 • Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Voor de verdere groei van onze klant te versterken zijn we op zoek naar een Sales Consultant die zich zal richten op de verkoop van projecten en oplossingen op maat van de klant. Intelect Gent

Technisch tekenaar machinebouw - onmiddellijke opstart

LMH
 • Roeselare
Onze klant is op zoek naar een enthousiaste tekenaar met een passie voor de machinebouw. * Een technisch uitdagende functie bij een dynamische en solide werkgever * Roeselare * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - LMH Engineering

Project Manager HVAC Sanitair Elektriciteit

FREESTONE
 • West-Vlaanderen
Voor één van onze klanten, een familiaal installatiebedrijf dat sinds kort deel uitmaakt van een grotere groep, zijn wij op zoek naar een gedreven project manager .

Account Manager

Rialto Recruitment nv
 • Oost-Vlaanderen
Om deze groei te kunnen waarmaken, zijn zij momenteel op zoek naar een gedreven Account Manager (m/v/x) voor Oost-Vlaanderen.

Vertegenwoordiger Cleaning Technology

Ekwa Consult
 • Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Starten als Vertegenwoordiger bij een 50 jaar internationaal actief familiebedrijf? Op dit moment zijn wij voor hen op zoek naar een Vertegenwoordiger Cleaning Technology voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. Ekwa Consult
 • 1-10 Van 15
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.