Attorney Assistant lonen in België

Als Attorney Assistant mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Attorney Assistant ligt tussen 35.600 € en 51.900 €. Voor een job als Attorney Assistant zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Attorney Assistant in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
42.100
35.600
Gemiddelde
51.900

Vacatures in Attorney Assistant

Attorney Support Assistant / Operations Specialist

Latham & Watkins
 • Brussel
Latham & Watkins, a global law firm consistently ranked among the top firms in the world, is seeking an Attorney Support Assistant / Operations Specialist to join our dynamic team in Brussels.

Operations Manager Field Support

STIB / MIVB
 • Bruxelles/Brussel
Als Operations Manager sta je hoofdzakelijk in voor het efficiënte en veilige verloop van het openbaar vervoer in Brussel.

Operations Engineer

Fluxys
 • Anderlecht
Fluxys * Anderlecht * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Het departement Kathodische Bescherming staat in voor de bescherming van het aardgasvervoersnet van Fluxys tegen externe corrosie.

Junior Security & IAM Support

Smals
 • Bruxelles
Smals Junior Security & IAM Support Als Junior Security & IAM Support van transversale systemen werk je mee aan het beheer van systemen die de veiligheid waarborgen van applicaties van klanten van Smals.

IT Support Officer

Smals
 • Brussel
Smals IT Support Officer Als IT Support Officer sta je in voor de eerste, tweede en zelfs derdelijnsondersteuning van de eindgebruikers en het onderhouden van het materiaal dat hen ter beschikking wordt gesteld.

Network Support Engineer

STIB / MIVB
 • Bruxelles/Brussel
Als Network Support Engineer sta je in voor de terugkerende operationele activiteiten in het technische domein Telecom/Netwerk. * Je hebt kennis in het domein van network (Cisco, Extreme Networks). * Bruxelles/Brussel

Relations Support Officer

APB
 • Brussel
Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - APB is de nationale federatie van zelfstandige officina-apothekers.

Success Support Officer

StepStone
 • Brussel
De klant staat altijd centraal en daarom werven wij momenteel een nieuwe Success Support Officer aan die zich zal inzetten voor een uitzonderlijke service. StepStone * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Medewerker technical support

bpost
 • Bruxelles
Voor de bpost pakjesautomaten, één van onze meest innovatieve en zichtbare projecten, zijn we op zoek naar een medewerker Technical Support.

Operation Transformation Officer

BNP Paribas Cardif
 • Anderlecht
De medewerker Operation Tansformation Officer is verantwoordelijk voor dienstoverschrijdende onderwerpen binnen het Operations departement. BNP Paribas Cardif * Anderlecht * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds
 • 1-10 Van 25

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.