Attaché lonen in Hasselt

Als Attaché mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 34.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Attaché ligt tussen 29.800 € en 44.500 €. Voor een job als Attaché zijn er heel wat jobaanbiedingen in Meerhout. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Attaché in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
34.800
29.800
Gemiddelde
44.500

Vacatures in Attaché in Hasselt

Allround Administratief Bediende

Motorrad JOY'N US
 • BMW Meeusen Motoren - Wijnegem, Meerhout
Motorrad JOY'N US * BMW Meeusen Motoren - Wijnegem, Meerhout * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Ben jij een vlotte communicator en is administratie echt jouw ding?

administratief bediende M/V

Intelect Berchem
 • Berchem
Voor een klant van ons, actief in de verkoop van zwembaden en toebehoren zijn we op zoek allround administratief medewerker. Omschrijven je vrienden je daarnaast als een administratieve duizendpoot en wil je snel opstarten?

Commercieel Medewerker Binnendienst

Bouwmaterialen L. Van den Broeck
 • Lier
Bouwmaterialen L. Van den Broeck * Lier * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie * Afdeling: DAK - ISOLATIE - GEVEL - Functie * Telefonische informatie en advies verstrekken aan professionele klanten. * Offertes maken en opvolgen.

Helpdeskmedewerker Automotive Sector

Itzu Jobs
 • Geel
Itzu Jobs * Geel * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie - Voor een familiebedrijf in de autosector zijn we op zoek een commercieel technisch bediende. Jouw verantwoordelijkheden

Customer Solution Services medewerker

Essent
 • Kontich
Als medewerker van het Customer Solution Services (CSS) team speel je een belangrijke rol in het behandelen van klantendossiers, oplossen van klantenvragen en in de afhandeling van zakelijke en residentiële klachten.

Service Advisor Automotive

BMW JOY'N US
 • BMW G&A Motors - Turnhout
Je vertoeft in jouw favoriete habitat waarin je klanten met de glimlach ontvangt en hen gelukkig kan maken met een service op maat voor al hun technische vragen. BMW JOY'N US * BMW G&A Motors - Turnhout

Administratief Bediende

Ekwa Consult
 • Ravels
Op dit moment zijn wij voor hen op zoek naar een Administratief Bediende voor de regio Turnhout. Ekwa Consult * Ravels * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

Customer Care Medewerker

Xtra HR Services
 • Kasterlee
Ben jij de enthousiaste, empathische, en professionele Customer Care Medewerker die wij zoeken? XTRA HR Services zoekt een customer care medewerker die contacten onderhoudt met klanten, zowel telefonisch als per mail.

Customer Service Rep Petroleum

Stegmann Belgium (BVBA)
 • Antwerpen
Stegmann Belgium (BVBA) * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Facility Helpdeskmedewerker (M/V)

ISS Facility Services
 • Antwerpen
ISS Facility Services * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Je bent het aanspreekpunt en zorgt voor een vriendelijk en correct onthaal met als doel bij te dragen tot een positief en ...
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.