Atelierverantwoordelijke lonen in België

Als Atelierverantwoordelijke mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Atelierverantwoordelijke ligt tussen 30.200 € en 44.700 €. Voor een job als Atelierverantwoordelijke zijn er heel wat jobaanbiedingen in Leuven, Hasselt. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Atelierverantwoordelijke in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.800
30.200
Gemiddelde
44.700

Vacatures in Atelierverantwoordelijke

Werkplaatsverantwoordelijke

Van Mossel Automotive Groep
 • Leuven
In het kader van onze sterke groei, zijn we op zoek een meewerkende werkplaatsverantwoordelijke voor onze vestiging van Jaguar/Land Rover te Leuven.

Young Potential Verantwoordelijke Atelier

Itzu Select
 • Pelt
Itzu Select * Pelt * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Franssen Keukens is een familiale onderneming met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens, maatkasten, vloeren ...

Afleveraar Peugeot, Citroën & DS Automobiles

Van Mossel Automotive Groep
 • Hasselt
In het kader van onze sterke groei, zijn we op zoek naar een Afleveraar voor onze vestiging van PSA (Peugeot, Citroën & DS Automobiles) te Hasselt.

Verantwoordelijke carrosserie

Garage Ollivier Johan NV
 • Lot
je maakt dagelijks schadebestekken carrosserie op ( programma Informex) * je aan en je bent het aanspreekpunt en het gezicht voor de carrosserie afdeling en de klanten * je hebt ervaring in de carrosserie of de werkplaats

Managementassistent

CNT Management Consulting
 • Hasselt
Zet samen met ons de volgende stap in uw loopbaan. Kom meer te weten over deze functie en de voordelen van een job bij CNT Management Consulting.

Vestigingsdirecteur

Van Mossel Automotive Groep
 • regio Antwerpen of Vlaams-Brabant
Voor verschillende vestigingen van Van Mossel in de regio Antwerpen en Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een Vestigingsdirecteur .

Facility Coördinator

Van Mossel Automotive Groep
 • Antwerpen
Van Mossel Automotive Groep * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - De Van Mossel Automotive Groep is met meer dan 4.400 medewerkers in 70 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grotere en vooraanstaande ...

Afleveraar/Product Genius

BMW JOY'N US
 • Boortmeerbeek
Je zorgt voor een professioneel onthaal van elke klant en fungeer je als centrale BMW product-expert in de concessie. Het geeft je voldoening de klant te kunnen informeren over BMW-product specificaties en functies.

Inside Account Manager

Arval Belgium nv/sa
 • Zaventem
Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als Inside Account Manager? Wat verwachten wij van een inside account manager?

Extern Commercieel Medewerker Truck Parts

BRAEM NV
 • Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg
Op zoek een externe commercieel medewerker Truck Parts voor de regio's Oost Vlaanderen en Antwerpen-Limburg. * Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie
 • 1-10 Van 25
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.