Assistent winkelmanager lonen in Hasselt

Als Assistent winkelmanager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistent winkelmanager ligt tussen 33.200 € en 49.000 €. Voor een job als Assistent winkelmanager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistent winkelmanager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.100
33.200
Gemiddelde
49.000

Vacatures in Assistent winkelmanager in Hasselt

Shop Manager Interieur Limburg

Sales Talents
 • Limburg
Sales Talents kijkt uit een commerciële Shop Manager met passie voor interieur & decoratie. * Na een doorgedreven opleiding, bouw je samen met het team aan een piekfijne winkel. * Jouw enthousiasme als Manager werkt aanstekelijk.

Vertegenwoordiger Projecten

Dermaut Recruitment & Selection
 • Limburg, Antwerpen
Voor onze opdrachtgever, een belangrijke toeleverancier van de bouwsector, zijn we op zoek een enthousiaste: Vertegenwoordiger projecten Limburg-Antwerpen (M/V/X) Dermaut Recruitment & Selection * Limburg, Antwerpen

Account Manager Bouw & Industrie

Sales Talents
 • Antwerpen, Limburg
Ter ondersteuning van hun commerciële activiteiten zijn we actief op zoek naar een Account Manager projecten voor de divisie - bouw & industrie en dit voor regio Antwerpen & Limburg.

Account Manager Bouw - DIY

Sales Talents
 • Antwerpen, Limburg
Minstens 3 jaar commerciële B2B ervaring in de bouw- en/of DIY sector. We zijn voor hen op zoek naar een Account Manager (m/v) met ervaring in de DIY-sector om de regio Antwerpen/Limburg te bewerken.

Sales Advisor Tweedehandswagens

BMW JOY'N US
 • BMW DAVO - Sint-Truiden
Enkele jaren sales ervaring binnen dit segment is een must. BMW JOY'N US * BMW DAVO - Sint-Truiden * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

HR Coördinator België

Itzu Select
 • Genk
Itzu Select * Genk * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Facil is een internationale speler met hoofdkantoor in Limburg (Genk).

Account Manager Projectadviseur

Rialto Recruitment nv
 • Vlaanderen
Voor onze partner Rosval zijn we op dit moment op zoek naar een Account Manager voor de regio Vlaanderen.

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER COATINGS BOUWSECTOR

HAYS
 • Benelux
Voor een gerenommeerde speler in o.a. coatings voor de bouwsector zoekt Hays Construction Kortrijk een Business Development Manager voor de Benelux.

Woodshop Manager

Cras NV
 • Halen
En laat dat nu net 2 belangrijke eigenschappen zijn van een goede Woodshop Manager. Dan ben jij misschien de nieuwe Woodshop Manager die we zoeken.

ICT Sales Executive

Talents4You N.V.
 • Limburg
We have several other positions such as Internal Sales, External Sales (Business Development, Account management, Sales Executives …) and Presales.
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.