Assistent winkelmanager lonen in Antwerpen

Als Assistent winkelmanager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistent winkelmanager ligt tussen 33.200 € en 49.000 €. Voor een job als Assistent winkelmanager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Wilrijk. Op StepStone.be kan je momenteel 13 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistent winkelmanager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.100
33.200
Gemiddelde
49.000

Vacatures in Assistent winkelmanager in Antwerpen

RETAIL FRONT-END MANAGER

HAYS
 • Antwerpen
Je rapporteert in deze functie als Retail Front-end Manager aan de Winkeldirecteur. Voor onze klant, een hoofdspeler in de voedings- en distributiesector, zoekt Hays Retail een Retail Front-end Manager ...

FRONT-END MANAGER RETAIL ANTWERPEN

HAYS
 • Antwerpen
* * Front-end Manager Retail - Voor onze internationale klant in Antwerpen is Hays Retail op zoek een gemotiveerde en commerciële Front-end Manager Retail.

Adjunct Winkeldirecteur

ELECTRO DEPOT BELGIQUE
 • Wilrijk
Vandaag hebben we 8 winkels in België. * Als geef je leiding aan een team van winkelmedewerkers. * Je organiseert het werk in de winkel vlot en je bent een voorbeeld voor je medewerkers.

Regional Account Manager

Stanley Security Belgium
 • Mechelen, Kempen, Limburg
Voor Stanley Security Belgium zijn we op zoek naar een Regional Account Manager voor elk van onderstaande regio's;

Commercieel talent: Sales Recruitment Traineeship!

Ambitious People Group
 • Antwerpen
Ambitious People Group * Antwerpen * Leercontract * Voltijds - Ambitious People - Jouw verantwoordelijkheden - Klaar voor je carrière kick-off?!

Medewerker commerciële binnendienst - automotive Wilrijk

OfficeTeam
 • Wilrijk
OfficeTeam * Wilrijk * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Onze klant is gevestigd in de regio Wilrijk. Jouw verantwoordelijkheden * Je fungeert als eerste en klanten

Customer Service Coördinator

Telenet Bvba
 • Zaventem, Wommelgem
We weten allemaal dat een uitstekende Customer Service bijdraagt aan de groei van een onderneming. Als Customer Services Coördinator is het jouw doel om onze klanten snel en first time right verder te helpen.

Retail Manager - Textile sector

Michael Page
 • Brussel
Develop together with your team, the Retail Manager EU and the General Manager a Retail strategy and processes in-line with the International Strategy and pipeline as well as the local

External Accountmanager Outdoor Living

Renson Ventilation
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant
Renson Ventilation * Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie 'Creating healthy spaces', zo luidt de baseline én missie van Renson.

Internal Sales Manager

Sales Talents
 • Aartselaar
Voor onze partner die exclusief importeur is van toepassingen voor duurzame energie zoals warmtepompen, systemen voor airco & klimaatregeling, verwarming & luchtzuivering zijn wij op zoek een ervaren Internal Sales Manager ...
 • 1-10 Van 13
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.