Assistent-verantwoordelijke lonen in Hasselt

Als Assistent-verantwoordelijke mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistent-verantwoordelijke ligt tussen 36.100 € en 52.400 €. Voor een job als Assistent-verantwoordelijke zijn er heel wat jobaanbiedingen in Maasmechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistent-verantwoordelijke in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
42.400
36.100
Gemiddelde
52.400

Vacatures in Assistent-verantwoordelijke in Hasselt

Management Assistant

Talentfinder
 • Maasmechelen
Jouw verantwoordelijkheden De rol van de management assistent bestaat erin de manager van het Shopping Center, onder zijn verantwoordelijkheid, bij te staan in zijn dagelijkse taken en te ontlasten van ...

Management Assistent

Hasco Invest
 • Hasselt
Hasco Invest * Hasselt * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Welke uitdagingen vind je bij ons? * Je staat in voor de administratieve voorbereiding en opvolging van onze bouwprojecten in renovatie nieuwbouw en facilitair beheer.

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BOUW

Hays Response
 • Hasselt
Samen met onze klant, gespecialiseerd in bouwprojecten en facilitair beheer, zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die graag organisatorisch werkt en communicatief sterk is.

Office Assistant

T.V.W. Fuel Trucks
 • Lummen
Ter versterking van ons dynamisch team zijn wij op zoek naar een Office Assistant (m/v). * Een administratieve functie met internationaal karakter in een bedrijf in volle expansie. T.V.W. Fuel Trucks * Lummen

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Hays Response
 • Lummen
Ter uitbreiding van het groeiende team zijn wij samen met hen op zoek naar een administratieve duizendpoot . Hays Response * Lummen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds * * * Afwisselende job * Filevrije regio * Ruimte tot initiatief!

Inside Sales

Sales Talents
 • Lanaken
Sales Talents - Momenteel kijken ze uit extra versterking op de afdeling Internal Sales. Als Internal Sales & Development Assistant zorg jij voor het verschil op de interne sales afdeling!

CUSTOMER SERVICE AGENT

Hays Response
 • Hasselt
Voor een gerenommeerde speler binnen de energiesector in volle groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service agent . Hays Response * Hasselt * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds * * * Regio Hasselt

HR Coördinator België

Itzu Select
 • Genk
Itzu Select * Genk * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Facil is een internationale speler met hoofdkantoor in Limburg (Genk).

Administratief Medewerker Rationeel Energie Gebruik

Fluvius
 • Hasselt
Als administratieve kracht werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening. Fluvius * Hasselt * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds - Introductie

Debiteurbeheerder met goede kennis Frans | Midden-Limburg

Accountemps
 • Limburg
Accountemps * Limburg * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Zin om mee te ondernemen in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf? Ambitie, samenwerking en passie maken van onze klant een fijn bedrijf om voor te werken.
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.