Assistent-verantwoordelijke lonen in Antwerpen

Als Assistent-verantwoordelijke mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistent-verantwoordelijke ligt tussen 36.100 € en 52.400 €. Voor een job als Assistent-verantwoordelijke zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 16 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistent-verantwoordelijke in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
42.400
36.100
Gemiddelde
52.400

Vacatures in Assistent-verantwoordelijke in Antwerpen

Assistent Winkelmanager

Peeters Govers NV
 • Kempen, Antwerpen
Geef je loopbaan een boost en zet onze winkels in regio Kempen en/of Antwerpen verder op de kaart als Assistent Winkelmanager (m/v) met ambitie. DAN garanderen we JOU deze verantwoordelijkheden !

Assistent Winkelmanager

Peeters Govers NV
 • Vlaams Brabant, Brussel
Geef je loopbaan een boost en zet onze winkels in regio Kempen en/of Antwerpen verder op de kaart als Assistent Winkelmanager (m/v) met ambitie. DAN garanderen we JOU deze verantwoordelijkheden !

Assistent Depot Manager

bpost
 • Boom
Als Assistent Depot Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele interne logistieke proces en stuurt dit op de meest efficiënte manier aan via jouw coördinatoren.

QA officer

Brunel Belgium NV
 • Puurs
Jouw verantwoordelijkheden

Regional Account Manager

Stanley Security Belgium
 • Mechelen, Kempen, Limburg
Jouw verantwoordelijkheden * Als Regional Account Manager ben je integraal verantwoordelijk voor het opvolgen van het risicobeleid en de beveiligingsprojecten bij bestaande klanten en prospecten in de KMO ...

Hoofd Operaties Tram

De Lijn
 • Antwerpen
Jouw verantwoordelijkheden als Hoofd Operaties * Tram regio Antwerpen ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening van het tramnet in Antwerpen.

Commercieel talent: Sales Recruitment Traineeship!

Ambitious People Group
 • Antwerpen
Ambitious People Group * Antwerpen * Leercontract * Voltijds - Ambitious People - Jouw verantwoordelijkheden - Klaar voor je carrière kick-off?!

Coördinator Logistiek

bpost
 • Boom
bpost * Boom * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Doel van de functie - Depot Boom is een groot logistiek depot waar iedere dag tussen de 5000 en 12000 pakketten verwerkt worden.

Doc & Train Admin

Pfizer SA
 • Puurs
Pfizer SA * Puurs * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - 1. Functie omschrijving * Een continue en evenwichtige dienstverlening m.b.t. alle administratieve taken in de Document- en Learning Management systemen voor alle ...

Management Assistant

Prayon
 • Puurs
Graag willen we u informeren dat we een vacature voor onbepaalde duur hebben voor een management assistant in de productiezetel van Puurs. * Je genoot een Bacheloropleiding met een eerste ervaring als management assistant .
 • 1-10 Van 16
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.