Assistent technische dienst lonen in Sint-Niklaas

Als Assistent technische dienst mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 37.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistent technische dienst ligt tussen 31.600 € en 46.800 €. Voor een job als Assistent technische dienst zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 373 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistent technische dienst in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
37.000
31.600
Gemiddelde
46.800

Vacatures in Assistent technische dienst in Sint-Niklaas

PROJECTMANAGER (AAN DE KANT VAN DE BOUWHEER)

HAYS
 • Gent
Dit kan zowel als Assistent Bouwheer of Gedelegeerd Bouwheer. Ten slotte zal je het hele project beheren inzake de planning, budget en kwaliteit en meer bepaald op de geleverde diensten (architecten) en/of werken (aannemers).

IT Security Architect

TrueGEN
 • Antwerpen
Je neemt de lead in diverse klantprojecten maar focust je vooral op de meest complexe, technisch meest uitdagende opdrachten. Verder begeleid en ondersteun je ons technisch team bij diverse klantprojecten.

Maintenance technician

Febelco
 • Sint-Niklaas
Je begrijpt dat technische documentatie van cruciaal belang is, en zorgt daarom voor de registratie, opvolging en rapportering van informatie rond wisselstukken, gebruikte materialen en onderdelen en ...

Financieel Dossierbeheerder

Pass HR Services
 • Aalst
Handel Diensten & Industrie vzw is een groeiend erkend sociaal secretariaat.

Account manager

Wurth Belux nv
 • Sint-Niklaas
Je hebt een technische affiniteit, bij voorkeur in de houtsector.

Shop verkoper

Wurth Belux nv
 • Gent
Je hebt een technische achtergrond of sterke interesse in de technische wereld.

Project Engineer Electrical - Combineer PM met engineering!

Dixon Engineering
 • Limburg
Opstellen technisch lastenboeken technische richting

Projectmanager (Agrarische Sector)

SGS Group Belgium
 • Antwerpen
We zijn net zo hard op zoek verbinders, collega's die onze indrukwekkende diversiteit aan diensten kunnen koppelen. Je hebt hierover reeds een goede technische expertise opgebouwd;

Technisch Operator - 3 ploegen

Pfizer SA
 • Puurs
Als technisch operator in onze productiesite ben je verantwoordelijk voor het aseptisch produceren van steriele geneesmiddelen terwijl je de optimale werking van één of meerdere productielijnen waarborgt.

Zorgkundige

Mayerhof
 • Mortsel
Wekelijks bieden wij interne vormingen aan waarbij je u verder kan ontplooien op technische of persoonlijke skills.
 • 1-10 Van 373
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.