Assistent marketing lonen in Brugge

Als Assistent marketing mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 37.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistent marketing ligt tussen 31.700 € en 47.100 €. Voor een job als Assistent marketing zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge, Aalter, Hooglede. Op StepStone.be kan je momenteel 18 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistent marketing in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
37.600
31.700
Gemiddelde
47.100

Vacatures in Assistent marketing in Brugge

Marketing Medewerker

BMW JOY'N US
 • BMW De Mey - Maldegem
Naast jouw rol als marketing medewerker, – afhankelijk van jouw profiel en ervaring – in andere taken, bijvoorbeeld onthaal, receptie naverkoop, verkoopsondersteunend,... .

Product Expert Automotive

BMW JOY'N US
 • BMW Cocquyt - Brugge
Je net een opleiding op Bachelor niveau hebt afgerond, liefst richting sales, marketing en/of financiën,

Category Buyer

Dixon Supply Chain
 • Brugge
Je ontwikkelt en implementeert de aankoopstrategie voor jouw productcategorie, hierbij werk je nauw (Sales & Marketing, Supply Chain, Quality) en de leverancier;

Data Specialist

OZ - Onafhankelijk Ziekenfonds
 • Brugge
De hieraan verbonden conclusies voeden jouw adviezen richting workforce management, marketing- en sales acties, budgettaire acties en procesoptimalisaties.

COO

HUDSON
 • Aalter
Oversee daily operations of the company and the (Marketing, Sales, Finance, Purchasing, Logistics, …).

Sales Recruiter

Lagom Engineering
 • Hooglede
Bacheloropleiding in HR/Office Management/Marketing of gelijkaardige richting

R&D Product Developer

Ausy Group Belgium NV
 • Eeklo, Aalst
Keep closely in-touch with Engineering, Marketing, Plants and sales for a successful project management and implementation.

Account Manager Short-Term Rental

Bergerat Monnoyeur
 • Belgium, North of France
Heb je een passie voor de verhuur en marketing van grondverzetmachines? * Marketing & Reporting - o Marketingacties uitrollen ter ondersteuning voor het verhuuraanbod (bv. offerte 'consignatie-occasie', ...

Account Manager Raamdecoratie - WOVL

Manpower
 • West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen
Als expert binnen sales & marketing breng ik u graag in contact met de beste vacatures op de markt en begeleid ik u vakkundig een nieuwe boeiende uitdaging.

Business Development Manager

Pass HR Services
 • België
In overleg met de marketingafdeling introduceert u nieuwe concepten en producten. * U geeft leiding aan één persoon en werkt nauw samen met de afdeling Marketing en Verkoop Binnendienst.
 • 1-10 Van 18
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.