Assistent filiaal manager lonen in Leuven

Als Assistent filiaal manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistent filiaal manager ligt tussen 35.500 € en 51.600 €. Voor een job als Assistent filiaal manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Zaventem. Op StepStone.be kan je momenteel 13 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistent filiaal manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.300
35.500
Gemiddelde
51.600

Vacatures in Assistent filiaal manager in Leuven

Assistent Winkelmanager

Peeters Govers NV
 • Vlaams Brabant, Brussel
Geef je loopbaan een boost en zet onze winkels in regio Kempen en/of Antwerpen verder op de kaart als Assistent Winkelmanager (m/v) met ambitie. Want als bouw je samen het filiaal uit tot een bruisend succesverhaal.

Assistent Store Manager

TEMPO-TEAM Regio Antwerpen - Kempen -Limburg
 • Wemmel
Dan kan jij aan de slag als Assistent Storemanager! * Wil je graag een duidelijker beeld over de functie van assistent storemanager?

Assistent Store Manager

TEMPO-TEAM Regio Antwerpen - Kempen -Limburg
 • Zaventem
Dan kan jij aan de slag als Assistent Storemanager! * Wil je graag een duidelijker beeld over de functie van assistent storemanager?

Tax Manager

Elia nv/sa
 • Brussel
Vanuit deze rol heb je contact met alle filialen van de Elia group.

Accountant - Brussel

Robert Half Finance & Accounting
 • Brussel
Instaan voor de controle van de voorbereide betalingen en zorgen voor de rekeninguittreksels (Coda) van alle filialen.

Woodshop Manager

Cras NV
 • Halen
En laat dat nu net 2 belangrijke eigenschappen zijn van een goede Woodshop Manager. Dan ben jij misschien de nieuwe Woodshop Manager die we zoeken.

Parts Product Specialist

Bergerat Monnoyeur
 • Overijse
en buitenlandse filialen over de levering van onderdelen.

Senior Bedrijfsjurist (M/V/X)

TOTAL
 • Etterbeek
Total Belgium, het Belgisch filiaal van de Marketing & Services tak van de Total Groep, beheert een netwerk van meer dan 530 tankstations.

Administratief Medewerker Incasso

FIDUCIAL
 • Elsene
Het Belgische filiaal, bestaande uit meer dan 150 medewerkers en verspreid over een 20-tal kantoren, biedt de klanten verschillende diensten op het gebied van boekhoudkundige expertise, loonadministratie en juridisch advies.

Store Manager Sportswear

Sales Talents
 • België
Gezien de groei van onze partner, uniek in zijn concept, zijn wij op zoek een sterke, dynamische en sportieve Store Manager, het filiaal is te bespreken tijdens een kennismakend gesprek.
 • 1-10 Van 13
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.