Assistent filiaal manager lonen in Kortrijk

Als Assistent filiaal manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistent filiaal manager ligt tussen 35.500 € en 51.600 €. Voor een job als Assistent filiaal manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Roeselare, Nazareth, Anzegem. Op StepStone.be kan je momenteel 16 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistent filiaal manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.300
35.500
Gemiddelde
51.600

Vacatures in Assistent filiaal manager in Kortrijk

Commercieel Medewerker, goed Engels - Nazareth - optie vast

OfficeTeam
 • Nazareth
Je bent het aanspreekpunt voor de internationale klanten en filialen;

Sales Manager

HUDSON
 • Anzegem
Het bedrijf is groeiend binnen een expansieve sector, en behoort sinds 2015 tot de internationale groep ADDEVmaterials met een omzet van €170 mio, 700 medewerkers en filialen in Frankrijk, Duitsland, Polen, UK, USA en Canada.

Technisch commercieel Adviseur - ZELFBOUWMATERIALEN - Roeselare

Manpower
 • Roeselare
Naast de verkoop in dit filiaal volg je dus alle orders op van A tot Z. Naargelang je eigen ambities is er een mogelijkheid om klanten op te leiden in de materie, vermits er maandelijks opleidingen worden voorzien.

ICT Project Manager

Ausy Group Belgium NV
 • Lendelede
Dit team willen we versterken met een senior IT project manager of IT manager. * Implementatie van ERP-systeem (administratieve componenten) in het filiaal in Nederland

Monteurs Nieuwe Liften

OTIS
 • België
Meer dan 160 jaar geleden opgericht, biedt Otis vandaag producten en diensten aan via haar filialen in meer dan 200 landen.

Store Manager Sportswear

Sales Talents
 • België
Gezien de groei van onze partner, uniek in zijn concept, zijn wij op zoek een sterke, dynamische en sportieve Store Manager, het filiaal is te bespreken tijdens een kennismakend gesprek.

Key Account Manager

FrieslandCampina Belgium
 • Destelbergen
Bij FrieslandCampina Consumer Dairy Belux, zijn we op zoek naar een gedreven Key Account Manager om het Sales team te versterken.

Field Sales Manager

HUDSON
 • België
Om de ambitieuze groei te ondersteunen zoeken zij momenteel een (m.v.x) Field Sales Manager. Je bent een inspirerende salescoach die met zijn team 'in the field' aanwezig is en zodoende de commerciële ...

Ervaren Commercieel Medewerker gezocht regio Kortrijk!

OfficeTeam
 • Kortrijk
OfficeTeam * Kortrijk * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Dit betreft géén typische functie op de commerciële binnendienst van a tot z. Deze afdeling werd meer bepaald opgesplitst in 2 teams.

Head of Retail Belgium

Sales Talents
 • België
Tijd dus om jezelf of iemand anders lekker te verwennen met hun producten! * Kom je met beargumenteerde ideeën voor verbetering of uitbreiding; * Heb je jezelf reeds enkele jaren bewezen als District - of Area Manager;
 • 1-10 Van 16
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.