Assistent filiaal manager lonen in Brugge

Als Assistent filiaal manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistent filiaal manager ligt tussen 35.500 € en 51.600 €. Voor een job als Assistent filiaal manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge, Aalter, Maldegem. Op StepStone.be kan je momenteel 15 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistent filiaal manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.300
35.500
Gemiddelde
51.600

Vacatures in Assistent filiaal manager in Brugge

Customer Service Assistent Manager

Elis Bruxelles Hades
 • Aalter
In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten, zijn we op zoek een Customer Service Assistent Manager voor ons filiaal te Aalter.

Onderhoudstechnieker Liften

OTIS
 • Brugge
Meer dan 160 jaar geleden opgericht, biedt Otis vandaag producten en diensten aan via haar filialen in meer dan 200 landen.

Technisch commercieel Adviseur - ZELFBOUWMATERIALEN - Regio Maldegem

Manpower
 • Maldegem
Naast de verkoop in dit filiaal volg je dus alle orders op van A tot Z. Naargelang je eigen ambities is er een mogelijkheid om klanten op te leiden in de materie, vermits er maandelijks opleidingen worden voorzien.

Monteurs Nieuwe Liften

OTIS
 • België
Meer dan 160 jaar geleden opgericht, biedt Otis vandaag producten en diensten aan via haar filialen in meer dan 200 landen.

Store Manager Sportswear

Sales Talents
 • België
Gezien de groei van onze partner, uniek in zijn concept, zijn wij op zoek een sterke, dynamische en sportieve Store Manager, het filiaal is te bespreken tijdens een kennismakend gesprek.

Account Manager West-Vlaanderen

TEMPO-TEAM Regio West- & Oost- Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
Voor een topspeler in afvalverwerking zijn wij op zoek naar een account manager . Na een uitgebreide kennismaking met onze producten en diensten, markten en klanten, staat u mee in voor de verdere uitwerking van de ...

Key Account Manager

FrieslandCampina Belgium
 • Destelbergen
Bij FrieslandCampina Consumer Dairy Belux, zijn we op zoek naar een gedreven Key Account Manager om het Sales team te versterken.

Onderhoudstechnieker 2-ploegen

TECHNICAL TALENTS
 • Ieper
Ieper * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Bij Technical Talents, de specialist in technische outsourcing, sleutelen we sámen aan jouw toekomst! Waarom 180 collega-techniekers kiezen voor Technical Talents?

AGV Electrical Engineer Project Execution

Dematic
 • Zwijndrecht
You take full responsibility for electrical controls engineering of medium complexity project vehicles according to defined concepts * you are responsible for electrical engineering of complex project vehicles

Autotechnieker

BMW JOY'N US
 • BMW Cocquyt - Brugge
BMW JOY'N US * BMW Cocquyt - Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Zin om te werken in een nieuwe, innovatieve werkplaats? Sleutel samen met BMW Cocquyt aan jouw toekomst! Wat jouw verantwoordelijkheden zijn
 • 1-10 Van 15
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.